ŽELITE VIŠE „AKCIJE“ U KREVETU? Evo kako da dođete do toga! OVO provereno daje REZULTATE

Se*s poboljšava imunitet, pomaže u borbi protiv stresa, smanjuje bol i poboljšava vezu… Ipak, prema anketi koju je sproveo „HealthyWomen“, dve trećine žena vodi ljubav samo jednom nedeljno.

Koji je glavni razlog zbog kojeg žene ne vide ljubav češće i koja su rešenja, otkriva iz svoga rada s pacijenticama doktorka Hilda Hutčerson sa Univerziteta u Kolumbiji.

Umor

Loading...

Najčešći izgovor je umor. Međutim, i za to postoji rešenje. Osim što se morate naspavati, korisno je i vežbanje, koje će vam dati više energije. Na kraju krajeva, ni se*s ne mora biti maratonski, nekad će biti dobar i jedan brzinski.

Neraspoloženje

Nije neobično da se strast smanjuje što ste duže u vezi s partnerom. Da biste začinili stvari, probajte sa se*som izvan spavaće sobe, se*si igračke ili eksperimentišite s pozama. Budite svesni da na raspoloženje utiču hormoni, pogotovo uoči men*truacije.

Tada je preporučljivo da smanjite unos soli i kofeina u organizam i da pijete puno vode kako biste se osećali bolje. Imajte na umu da i tablete koje uzimate utiču na raspoloženje i se*sualnu želju, poput kontracepcijskih tableta.

Ljutnja

Manjak se*sa može biti i znak nerešenih problema u vezi. Dobra vest je da bi partner mogao biti spremniji na saradnju i rešavanje problema kad bi bio svestan da to vodi do boljeg se*sa, na obostrano zadovoljstvo.

Glavobolja

Imajte na umu i da tablete protiv bolova mogu smanjiti želju za se*som, stoga ne bi bilo loše da probate s tabletama koje nadoknađuju magnezijum koje mogu smanjiti učestalost glavobolja.

(Izvor: b92.net)

Post Author: Kragujevčani

Loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *