„ZBOGOM MAESTRO“ Kolege i prijatelji se opraštaju od Ejdusa

Prijatelji i kolege opraštaju se od glumca Predraga Ejdusa, koji je večeras preminuo u 71. godini.

Među prvima se od Ejdusa oprostio Sergej Trifunović, koji se se prisetio studentskih dana i prve profesionalne predstave.

„Prvu profesionalnu predstavu, “Velika Pljačka”, studenti Glogovac i Trifunović su odradili pored tebe. Jednom toliko zaneti tvojom bravurom, da su zaboravili da su na sceni“.

Loading...

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Prvu profesionalnu predstavu, “Velika Pljačka”, studenti Glogovac i Trifunović su odradili pored tebe. Jednom toliko zaneti tvojom bravurom, da su zaboravili da su na sceni. ❤️

Објава коју дели Sergej (@dick_whistler) дана

„Izgleda da ćemo se uskoro kriti po katakombama.“ bila je poslednja rečenica koju sam čula od Pece Ejdusa, pre dve godine. Tako nekako će i biti. Zbogom, dragi Peco“, napisala je Bojana Maljević na Tviteru.

 

Biranim rečima od Ejdusa se oprostio i Gordan Kičić: „Dragi Salijeri voli te tvoj Amadeus. Bila je čast i ogromno zadovoljstvo. Dragi Peđa“.

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Dragi Salijeri voli te tvoj Amadeus. Bila je cast i ogromno zadovoljstvo Dragi Pedja

Објава коју дели gordankicic (@gordankicic) дана

U ime Ministarstva kulture i informisanja i u svoje lično ime izražavam duboko saučešće zbog smrti Predraga Ejdusa porodici, prijateljima i brojnim poštovaocima njegove glumačke izuzetnosti. Bio je veliki glumac našeg doba, naslednik najboljih a nosilac jedinstvene boje. Raskošni tumač likova od sočne komike do suptilnih intelektualnih nijansi. Neće se brzo naći odmena takvom glumačkom rasponu i snazi, navodi se u telegramu saučešća ministar kulture i informisanja Vladana Vukosavljevića.

 


„Večeras su Srbija, Beograd i glumački esnaf izgubili još jednu veličinu… Zbogom, maestro“, napisao je Dragan Vujić na Instagramu.

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dragan Vujić (@vujke_jack) дана

„Jedinstven, najistrajniji, neponovljivi… PECA… ostavljaš neizbrisav trag moj „Kazanova“, napisao je glumac Petar Benčina na svoj Instagram profilu.

Izvor: Blic

Post Author: Kragujevčani

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *