Vodeća IT kompanija u Srbiji – QUANTOX TECHNOLOGY sada i u KRAGUJEVCU!

Quantox Technology je simbol stvaranja, inovacija i druženja. Za kratko vreme Quantox je uspeo da izgradi prepoznatljiv način poslovanja, koji je pogodan kako za klijente tako i za same zaposlene.

Quantox Technology je jedna od retkih firmi u Srbiji koja drži korak sa tehnologijom svetskog nivoa. Koristeći se najnovijom tehnologijom, svojim klijentima pruža kreativna i adekvatna rešenja u oblastima consulting, Web design, FE development, BE development, Database design, System administracija, Web Hosting, Copywritening content, Technical Support. Mnogobrojni zadovoljni klijenti širom sveta to i dokazuju. Brinući se o razvoju IT sektora u Srbiji, Quantox je članica mnogobrojnih organizacija i udruženja koje podstiču rast i samu primenu moderne tehnologije u zemlji.

Otvaranjem još jedne svoje kancelarije, sada i u Kragujevcu, Quantox je doprineo razvoju grada, kao i zapošljavanju mladih i stručnih ljudi.

[Best_Wordpress_Gallery id=“1″ gal_title=“Quantox“]
Za Quantox je zadovoljstvo klijenata podjednako važno kao i zadovoljstvo samih zaposlenih u firmi. Reč je o mladim, ambicioznim ljudima, željnih znanja i ideja. U Quantoxu vlada prijateljska i timska atmosfera koja je ključ rešavanja velikih i izazovnih projekata. Pored brojnih druženja koja se organizuju u okviru kancelarije, Quantox često organizuje team buildinge na neobičnim lokacijama, kojima rad u Quantoxu postaje još zanimljiviji. Takođe, tim ima priliku da konstantno uči i usavršava svoje veštine. Ljudi koje rade u firmi, nemaju osećaj da su na poslu, već u nekom prijateljskom okruženju gde traže inspiraciju i sa lakoćom obavljaju razlicite izazove.

CopyAMP code

Autor: Ana Popović Office Asistant

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *