Veroljub Stevanović pristupio Šapićevom bloku

BEOGRAD – Bivši gradonačelnik Kragujevca Veroljub Stevanović prišao je lideru Srpskog patriotskog saveza (SPAS) Aleksandru Šapiću i zajedno s njim će izaći na predstojeće parlamentarne izbore, piše „Blic“ u sutrašnjem broju.

Kako navodi beogradski dnevnik, posle predsednika Opštine Čajetine Milana Stamatovića, lider pokreta „Zajedno za Šumadiju“ Stevanović drugo je zvučno ime koje se priključilo novom bloku na čelu sa Šapićem.

aleksandar, sapic1

Ilustracija: Youtubescreenshot

Loading...

„Kontakt postoji dugo, i ranije je bilo reči o saradnji, ali je to sada i konkretizovano. Baš kao i u slučaju Stamatovića, nije bilo reči o listi i kvotama, već je ideja da se napravi saradnja na duge staze“, kaže neimenoviani izvor lista blizak bloku.

Prema njegovim rečima, tačka okupljanja trojice lidera je patriotska politika.

S obzirom da organizacija „Zajedno za Šumadiju“ pokret, a i da po zakonu nije dozvoljena koalicija političkih partija i pokreta, sada se traži formula kako da Stevanović i Z Z Š zvanično postanu deo bloka tako da svi propisi budu ispoštovani.

Šapić je za list potvrdio da će Stevanović ući u njegov blok.

„U utorak je pres konferencija, pa ćemo tada obelodaniti sve što je važno i tada ćete moći da nas pitate sve“, poručio je lider SPAS-a.

Izvor: Tanjug, Blic

Post Author: Kragujevčani

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *