Verenik preminule glumice KRITIČNO – sumnjaju da su se ovom drogom predozirali

PREDOZIRALI SE HEROINOM? Verenik preminule glumice i dalje KRITIČNO i pod STALNIM NADZOROM

Lekari Urgentnog centra se već četvrti dan bore da spasu život Milošu Kovačeviću, koji se prefozirao u noći između petka i subote sa svojom verenicom Ivanom Mlađović (30), Plejboj modelom, koja je od prevelike količine narkotika kobne noći preminula.

Kako je za „Blic“ izjavila portparolka Kliničkog centra u Kragujevcu Vanja Đorđević zdravstveno stanje Kovačevića je „za nijansu bolje, ali dalje veoma teško“.

On je i dalje životno ugrožen i pod stalnim nadzorom lekara specijalista – rekla je ona.

Loading...

Koju drogu su koristili Ivana i Miloš u kobnoj noći, znaće se tek kada pristignu rezultati obdukcije i toksikološke analize koju je naložio Viši javni tužilac

Kako se sumnja, oni su se predozirali heroinom.

Miloš Kovačević i Ivana Mlađenović
FOTO: PRIVATNA ARHIVA
Miloš Kovačević i Ivana Mlađenović

Kraj njenog tela, u nesvesti, ležao je njen verenik Kovačević.

Prijatelj koji ih je pronašao pozvao je hitnu pomoć, međutim lekari su mogli samo da konstatuju smrt devojke koja je pre nekoliko godina krasila naslovnu stranu „Plejboja“. Njen verenik hitno je prabačen u bolnicu gde se lekari i dalje bore za njegov život.

Kovačević je u Kragujevcu bio zaposlen kao taksista, a, kako pričaju meštani, bio je poznat kao zavisnik od droge.

Otac mladića u čijoj kući je Ivana preminula, rekao je da ne zna odakle se ona i njen verenik poznaju sa njegovim sinom, ali da pretpostavlja da su počeli da se druže u bolnici.

Moj sin je bio heroinski zavisnik i bio je na lečenju. Uspeo je da se skine sa droge, ali je ostao na metadonskoj terapiji. Pretpostavljam da se sa njima upoznao tamo i da to prijateljstvo datira iz bolnice. Čuo sam da se Ivana lečila, pa su verovatno i na nju tamo naišli – rekao je on.

Kako je dodao, ne veruje da bi njegov sin dozvolio da spavaju u njegovoj kući da je znao da će uzimati heroin.

Preminula Ivana Mlađović je rodom iz Kosovske Mitrovice, i imala je epizodnu ulogu u popularnoj seriji „Selo gori, a baba se češlja“, reditelja Radoša Bajića.

Izvor:

Post Author: Kragujevčani

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *