„VAŠA LJUBAV UJEDINJUJE“ Ovako je Putin čestitao Međunarodni dan žena

Predsednik Rusije Vladimir Putin uputio je čestitke povodom Međunarodnog dana žena, kojima je poželeo dobro zdravlje i sreću, uz podsećanje na sposobnost žena da budu uspješne na poslu i u porodici.

On je rekao da je sposobnost ruskih žena da postignu uspeh vredna pažnje.

– Vi uspevate da se izborite sa svim na poslu i da brinete o porodici. Vaša ljubav ujedinjuje, ohrabruje, pruža podršku, teši nas i čini da se lepo osećamo – poručio je Putin.

Loading...

Putin je rekao da je ženama kroz čudo rađanja dece dato da stvaraju novi život, te da velika sreća koju donosi majčinstvo i odgajanje dece menja svet, ispunjava ga ljubaznošću, blagošću i saosećanjem, te da potvrđuje tradicionalne vrednosti koje su Rusiju oduvek činile jakom, javio je TASS.

– Uvek ćemo vam biti dužni. To je istina svih nas i naše države uopšte, koja i dalje ima obavezu da učini mnogo za žene, koje ne štede napore u odgajanju svoje dece – naglasio je Putin.

Ruski predsednik istakao je emocionalnu darežljivost žena, koja se ne može izmeriti, te da žene dar darežljivosti umnožavaju stotinu puta svojim stavom prema poslu i prema voljenim osobama.

Putin je napomenuo da su žene pouzdani saradnici i odgovorni upravnici, te da je teško zamisliti istoriju i razvoj Rusije bez kreativnog doprinosa velikih žena Rusije.

Ruski lider je u ime svih muškaraca poručio da ponekad nije lako biti dostojan očekivanja žena.

– Međutim, učinićemo sve što je u našoj moći da žene osete našu veliku podršku i da se uvek mogu na nas osloniti, te da zapamte da ih cenimo tokom cele godine, a ne samo u vreme praznika – istakao je Putin.

Izvor: Srna

Post Author: Kragujevčani

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *