Uzorna majka imala seks sa 2 dečaka (14) u autu, evo šta je sada čeka (foto)

Amerikanku Bruk Lejdžines (38) iz Mičigena čeka nekoliko godina zatvora pošto je proglašena krivom u procesu koji se poslednjih meseci vodio protiv nje.

Bruk je, naime, zavela i potom imala seks sa dvojicom tinejdžera od 14 godina na zadnjem sedištu svog auta i zbog toga će dobiti kaznu zatvora od najmanje 4 godine i 9 meseci a najviše 15 godina.

 

Loading...

Ova radnica u frizerskom salonu i, kako kažu komšije, do juče uzorna majka dvoje dece zavodila je ove dečake još dok su završavali osnovnu školu.

 

Slala im je svoje golišave fotografije i obećavala im je seks čim budu malo stariji. Ispostavilo se da Bruk nije mogla ni da čeka da oni postanu makar malo stariji te ih je navela na seks u kolima.

Ova žena priznala je na sudu da je čak 15 puta spavala sa dečacima a na sudu je rekla da se sada kaje zbog svega.

 

“Bojim se da će moja odsutnost iz kuće uticati na porodicu i decu. Poslednja dva meseca bilo mi je najteže da gledam porodicu i prijatelje kako se raspadaju od brige i razočaranja”, rekla je ova Amerikanka.

Dodala je i da je njen sin trenutno na terapiji zbog ’emocionalne i psihološke štete’ koje mu je naneo njen čin, prenosi Daily mail.

Izvor: Krstarica

Post Author: Kragujevčani

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *