(UŽIVO) Lideri i pristalice Saveza za Srbiju stigli pred Parlament, napadnut Trifunović i Đilas (VIDEO)

Policijske snage zauzele su položaje oko Skupštine Srbije

I večeras nemiri ispred Skupštine Srbije.

NAPADNUT DRAGAN ĐILAS

Loading...

Nakon napada na Sergeja Trifunovića, još jedan lider dela opozicije Dragan Đilas postao je žrtva protesta na koje je pozivao.

NAPADNUT SERGEJ TRIFUNOVIĆ

Ispred Skupštine Srbije, gde je u toku protest opozicije, oko 19 sati došlo je do incidenta, kada je jedna grupa mladića sa crnim maskama izgurala predsednika Pokreta slobodnih građana Sergeja Trifunovića, uz uvrede i psovke.

Oko Skupštine Srbije, gde su sinoć bili neredi i nasilne demonstracije, raspoređena je policija pod punom opremom.

Podsetimo, u prolazu između zgrade Rektorata i Filozofskog fakulteta, večeras nešto posle 18 časova, počeo je protest u organizaciji Saveza za Srbiju.

Učesnici protesta u organizaciji Saveza za Srbiju stigli su do Doma Narodne skupštine, a preko puta Predsedništva Srbije, gde su prvobitno najavili da idu, od platoa kod Filozofskog fakulteta.

Po završetku pres konferencije okupljeni su se uputili ka Predsedništvu Srbije, a kolonu vode predsednik DS Zoran Lutovac i njegova zamenica Dragana Rakić.

Foto: N. Skenderija

Policija pod punom opremom raspoređena je oko Skupštine Srbije, a u centru se mogu primetiti i dodatne snage policije koje se kreću ka srpskom parlamentu.

Izvor: Novosti

Post Author: Kragujevčani

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *