UPALI SU NAM U STAN SA DUGIM CEVIMA, VIKALI DA ĆUTIM, ĆERKICA SE TRESLA OD STRAHA DOK SU MI TUKLI MUŽA! Ispovest supruge uhapšenog Srbina u Kosovskoj Mitrovici

Upali su oko pola šest jutros sa dugim cevima i mog Dragišu bukvalno izvukli iz kreveta. Bacili su ga na pod dnevne sobe i na lošem srpskom jeziku rekli da stavi ruke na leđa. Vikali su mi na albanskom šuj, šuj (ćuti) i sproveli do sobe, a Dragišu su držali na podu sa puškama uperenim ka njegovoj glavi.

Ovako sa suzama u očima priča vidno potresena Slavica Marković, supruga uhapsenog Dragiše koga su specijalci ROSU brutalno priveli pred decom.

Vezali su ga lisicama i više puta šutnuli čizmom u glavu i telo – vraća mučni film Slavica.

Loading...

Počela sam da vrištim i da tražim da me puste da odem do druge sobe gde mi je najmlađa ćerka Jovana plakala i tresla se od straha. Kada sam ih upitala gde ga vode i zbog čega rekli su mi da će ga samo saslušati i vratiti za nekoliko sati.

 

FOTO: ZORAN ŠAPONJIĆ

 

Slavica priča da specijalci, kojih je bilo desetak, nisu dozvolili da njen suprug ponese sa sobom mobilni telefon.

Kada su ga izveli iz stana izašla sam na terasu, ali su odmah uperili puške u mene i uplašila sam se da ne zapucaju. Veoma smo uznemireni i ne znamo gde su Dragišu odveli.

Slavica podseća da slučaj zbog kojeg je prvi put uhapšen njen suprug još nije završen, ali da on nije dobio bilo kakav poziv da se javi sudu.

Izvor: Kurir.rs/Novosti)

Post Author: Kragujevčani

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *