UNUK MILIĆA OD MAČVE UBIO BRATA! Bogdan (20) iz Šapca do smrti udarao Ignjata (24): Ovo su jezivi detalji tragedije!

Užas!

Šabac

Šabac, Foto: Alo!

Loading...

* Mladić iz Šapca ubio rođenog brata

* Telo natovario na kolica i iskopao raku

Prema rečima našeg izvora, policija je uhvatila Bogdana na delu dok je gurao telo prekriveno čaršavom i lopatom u nameri da ga se reši.
Kako saznajemo, sukob između braće izbio je tokom noći u porodičnoj kući u Ulici oslobođenja u Šapcu. Spekuliše se da su motiv poremećeni porodični odnosi, a prema rečima komšija, Ignjat je koristio narkotike, dok je Bogdan miran i povučen.

Šabac

Šabac, Foto: Alo!

– Čuo sam za tragediju. Navodno je Bogdan surovo prebio Ignjata i nije prestajao da ga udara dok ovaj nije izdahnuo. Navodno mu je čak i glavom lupao u pod. Zašto su se potukli, ne znam, ali znam da je Ignjat u ulici važio za malo problematičnog momka, u smislu da je u porodici pravio probleme. Zbog njega su često znali da se posvađaju tokom noći, tada je cela ulica odjekivala. Bogdan je, za razliku od Ignjata, povučen, tih i delovao je malo čudno. Verovatno mu je sada nešto kvrcnulo u glavi jer mu je bilo dosta svega – rekao je za „Alo!“ Bogdanov poznanik.

Vrata porodičnog doma Gajić imala su rupu na staklu i videli su se tragovi borbe. Otvorio nam je Petar Gajić, otac momaka, koji je naredio da izađemo iz dvorišta.

– Pre nekoliko dana je isto bila svađa kod njih. Tada su pozivani da se stišaju. Koliko sam razumeo, Bogdan je nakon ubistva brata zvao ili je poslao poruku roditeljima, u kojoj je naveo da su neki momci došli i odveli Ignjata. Očigledno je pravio alibi. Sada, kad sam sve shvatio, naježio sam se. Znam da je policija bila do 10 ujutru i tada su došli njihovi roditelji Tanja i Petar. Oni i njihov najmlađi sin bili su u Beogradu dok je trajala drama. Niko iz ulice o trojici mladića ne može da kaže bilo šta loše. Uljudno su se javljali i bili kulturni, ali opet, bili su zatvoreni i nisu se mnogo družili s komšilukom. Kad malo bolje razmislim, ne sećam se da sam u protekle tri godine viđao Ignjata, sve do letos. Letos se odjednom pojavio i tada su počele žurke svako veče, svađe, ali i okupljanje sumnjivih likova. Njihovu osobenost pripisivali smo njihovoj umetničkoj crti, jer njima je u rodu Milić od Mačve, poznati slikar. Milić je Petrov ujak i on je deda ovoj deci. Petrova majka je Milićeva rođena sestra – rekao je komšija.

Kako nezvanično saznajemo, policija je dobila prijavu da je u Ulici oslobođenja došlo do svađe.

– Prilikom patroliranja sreli su Bogdana kako gura kolica u kojima su se nalazili telo, čaršav, lopata i flaša. On se zaputio ka lokalnoj šumi Zabran. Policajci su ga pitali da li je čuo za svađu i šta vozi u kolicima u 3.30 ujutru. Bogdan je zbunjeno počeo da daje odgovore, a kada su policajci razgrnuli čaršav i najlon, videli su okrvavljeno telo sa ubodnim ranama. Pitali su ga: „Ko je ovo?“, a osumnjičeni je odgovorio: „Moj brat“. Nakon privođenja je testiran na alkohol, jer je flaša bila puna rakije – navodi izvor blizak istrazi.

Policija utvrđuje okolnosti zločina.

Kako saznajemo u komšiluku, svi u porodici Gajić su nadareni za slikanje i crtanje, a Petar, otac mladića, radi kao ugledni profesor.

– Petar predaje likovno u jednoj šabačkoj školi. Ugledan je! Njegova majka, sestra Milića od Mačve, bila je nepismena, ali je bila pretalentovana za slikanje i svi su se oduševljavali njenim slikama – navodi jedan od komšija. Izvor: Alo

Post Author: Kragujevčani

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *