Turisti sat nakon polaska na more IZBAČENI IZ AUTOBUSA

Dva autobusa puna putnika za Grčku iz nekoliko gradova Srbije sinoć su iskrcana u Kragujevcu i Kraljevu, a nesuđeni turisti prepušteni su da se sami snalaze i vrate kućama, pošto je manje od sat vremena od kako su krenuli vlasnik agencije obavestio vozače da se letovanje otkazuje.
Kako su za „Blic“ ispričali putnici iz Valjeva koji su juče popodne taksijem došli do Čačka, odakle je trebalo da počne njihov put ka Paraliji i Olimpik biču, gde su uplatili desetodnevno letovanje, stigli su samo do Kragujevca, kada je vozač zaustavio autobus i šokiranim turistima saopštio da se njihovo letovanje otkazuje.
„Bez ikakvog daljeg objašnjenja ostavljeni smo da se snalazimo kako znamo i umemo. Zakazano vreme polaska bilo je u 20 sati, krenuli smo bez  problema i sumnje, ali smo stigli samo do Kragujevca. U isto vreme, kako smo čuli, drugi autobus, takođe pun turista iz nekoliko drugih gradova, posle sat vremena vožnje iz Čačka na isti način je zaustavljen u Kraljevu i njima je takođe rečeno isto što i nama – da je letovanje otkazano. O svemu smo obavestili policiju“, pričaju ogorčeni putnici iz Valjeva, dodajući da su agenciji uplatili celokupan iznos aranžmana.
Po nezvaničnim saznanjima lista, razlog za iznenadno otkazivanje aranžmana je dug koji vlasnik agencije nije izmirio prema grčkim domaćinima.
Inače, turisti iz Valjeva prethodno su sa istom agencijom putovali u maju na Krf, odnosno u junu u Paraliju i te dve ture prošle su bez problema.
Prema pisanju medija, ovo je treća turistička agencija sa kojom ima problema u ovoj sezoni.
Autor: Blic

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *