TO MOŽE SAMO KOKEZA I FSS SRBIJE: Pogledajte s kim su u hotelu Orlovi

Spread the love

Prosto je neverovatno kakve „gafove“ pravi FSS Srbije, ovo što ćete pročitati se nije desilo u Montevideu, niti u filmu sa malim Stanojem nego u Rusiji i za to niko nije kriv sem naših neodogvornih čelnika u vrhu srpskog fudbala.

Naime FSS Srbije našu nacionalnu reprezentaciju stavio je u isti hotel sa veoma „bučnim“ navijačima Kostarike, baš danas dan pred možda i meč odluke, srpske orlove deliće samo sprat od vatrenih navijača.

Mi smo se raspitali ko je određivao ove hotelske sobe i sam hotel i došli do podatka da ni FIFA ni Rusi kao organizatori nemaju veze sa ovim već isključivo naši ljudi koji nisu razmišljali o ovako bitnim stvarima.

Bilo kako bilo nadamo se da ovo neće uticati na našu reprezentaciju i da će naši momci ipak izaći kao pobednici.

Matićeva najbitnija utakmica je protiv Kostarike

Kostarika je posebno važna za Nemanju Matića. Znamo kakav je igrač, o tome svedoče i brojni statistički parametri, ali sad želimo da na delu vidimo da li je sposoban da objedini uloge velikog fudbalera i velikog gazde reprezentacije. Videlo se po neki sitnim detaljima u Svetlogorsku, a i ovde u Samari, da Matić prosto vapi za tim da Srbija na ovom Mundijalu deluje skockano do detalja. Ne želi više da se ponove nemile sekvence kada je bio usamljen na putu da Srbiju izvede na pravi put. Da li će uspeti u toj teškoj misiji, koja je nekad bila kost u grlu Dekija Stankovića? Videćemo već u nedelju.

Ne sumnjamo da će Nemanja Matić kao igrač odraditi svoj deo posle protiv Kostarike, ali za Orlove i Mladena Krstajića bi bilo posebno dobro da demonstrira da smo konačno dobili velikog gazdu A reprezentacije. Ako se to desi Orlovi će sutra u Samari biti disciplinovani, radni, kolektivno nastrojeni, lišeni bilo kakvih bubica i gluposti kakve veliki turniri na trpe. Ponašaće se kao mali članovi velike porodice.

To mora da bude autorski rad sa potpisom fudbalera Mančester junajteda. I tako se postaje besmrtan. A ne samo golovima i asistencijama.

Izvor: Beogradskiportal.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *