TELOHRANITELJI, MARKIRANA GARDEROBA I KONJI Ovako nevenčana supruga Darka Šarića provodi dane dok je on u zatvoru

Lana Popović (38), nevenčana supruga Darka Šarića (47), koji je optužen za šverc 5,7 tona kokaina iz Južne Amerike, našla je novi hobi dok se njen suprug nalazi u zatvoru, pa sada dane provodi na jahanju.

Kako piše list „Alo!“, Lana je konje zavolela pre nekoliko godina, pa je sada često sreću na hipodromima u Beogradu i okolini prestonice.

– Ranije je češće išla u ergele u okolini Beograda, gde je iznajmljivala konje i jahala po mestima gde je ne poznaju. Dok Darko Šarić nije bio uhapšen, kupovali su skupe i rasne pasmine ovih životinja. Sada slobodno vreme prekraćuje tako što ih iznajmljuje na hipodromima. Sada je postala jako vešta u ovom sportu, a kupila je i konjičku opremu – kaže izvor lista “Alo!”.

Loading...
FOTO: PRIVATNA ARHIVA / FACEBOOK

Lana je inače vaspitačica. Redovna je na svim njegovim suđenjima, gde mu iz publike daje podršku.

Uvek je doterana, a na prvom suđenju se pojavila u firmiranoj garderobi, noseći tašnicu “šanel”. Na jedno od poslednjih suđenja u Specijalnom sudu u Beogradu došla je sportski obučena u društvu dve drugarice. Jedna od njih je navodno u vezi sa jednim od optuženih iz ove grupe, koji je još u bekstvu. Sa njima u društvu je sedeo i vidno raspoložen Duško Šarić, mlađi brat optuženog Darka – kaže sagovornik ovog lista.

Lana je uoči akcije „Balkanski ratnik“ radila na otvaranju privatnog obdaništa u Šilerovoj ulici u Zemunu. Međutim, vrtić „Štrumpfovi“ oduzet je u finansijskoj istrazi, kao i stan u ulici španskih boraca na Novom Beogradu.

Tokom njegovog skrivanja i Lana se krila od javnosti, ali je 21. oktobra 2013. u policiji napravila pravu pometnju, kada je za Šarićev 43. rođendan na Fejsbuk profilu objavila zajedničku fotografiju koja do tada nije bila poznata javnosti.

FOTO: PRIVATNA ARHIVA / FACEBOOK

Pošto je Šarić od marta 2014. u pritvoru, ona se brine o njihovom sinu, koji sada ima devet godina.

Šarić je pre Lane bio u braku sa Natašom Lončar iz Pljevalja, od koje se razveo 2005. Zatim se oženio Slovakinjom Veronikom Polačekovom, ali se i taj brak ubrzo završio.

Darko Šarić, optužen za šverc kokaina iz Latinske Amerike u Evropu, otkazao je 3. april,a na samom početku završnog suđenja, punomoćje svim svojim braniocima, zbog čega je suđenje moralo ponovo da se prekine i odloži.

FOTO: O. BUNIĆ / RAS SRBIJA

U prethodnom periodu suđenje Šariću bilo je odlagano više puta zbog odbrane.

Sud je evidentirao da su njegovi branioci čak 21 put zaredom odložili glavni pretres.

Posle Šarićeve odluke da svojim advokatima da otkaz, Specijalni sud u Beogradu saopštio je da će suđenje biti nastavljeno 25. aprila, kada će mu biti dodeljeni branioci po službenoj dužnosti.

Na Durmitor išla sa telohraniteljima

Lana Popović je pre četiri godine bila u mestu Tepci na Durmitoru, gde se okupilo bratstvo Popovića. Iz tog mesta potiču njeni preci. Bratstvo Popovića se na tom mestu okupilo posle 30 godina, a Lana se na tom događaju pojavila u pratnji ličnog obezbeđenja.

Izvor: blic

Post Author: Kragujevčani

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *