SVAKA MU ČAST Ono što je Ivan Bosiljčić URADIO za ćerkicu će vam izmamiti veliki osmeh na licu

Glumac Ivan Bosiljčić otkrio je da je ono što je priredio mezimici pravi šmekerski potez, a nema sumnje da će oduševiti mnoge zbog ovog gesta.

FOTO: OLIVER BUNIĆ / RAS SRBIJA

Ivan Bosiljčić je mnogo vezan za svoju mezimicu Ninu, pa čak i kada je zauzet poslovnim obavezama on koristi svaki slobodan trenutak da bude sa njom. Ivan ovih dana uveliko radi na snimanju serije „Urgentni centar“, ali ga to nije sprečilo da snimi i pesmu za svoju ćerku Ninu s kojom će se predstaviti na ovogodišnjem Dečjem beogradskom proleću. Za ovu pesmu je bio zadužen Vladimir Graić Graja.

– Naša Nina je danas na poklon dobila pesmu o sebi. Najšmekerskiju pesmu dosad! Napisao ju je čika Graja, otpevao tata, najveća podrška bila mama. Nina je zaslužila svaku notu. Njoj ću je pevati na ovogodišnjem Dečjem beogradskom proleću – otkrio je Ivan.

Loading...

Glumac je ranije rekao da je, kad je reč o vaspitanju deteta, najbitnija dobra organizacija.

Kada smo zajedno, dogovorimo se da sve zaustavimo i da ne trošimo histerično vreme. Ako nam se leži, da ležimo, ako nam se šeta, da šetamo i nema ono imamo sat vremena za neke aktivnosti i da to moramo da obavimo.

Inače, Ivan Bosiljčić već nekoliko godina unazad održava muzičko-poetske večeri pod nazivom „Par stihova za nas“. Njegova supruga Jelena je ranije izjavljivala da veruje u svog supruga kada je reč o muzici, te da nema potrebe da ga savetuje jer je on talentovan i toj oblasti.

Izvor: Blic

Post Author: Kragujevčani

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *