SUKOB NE JENJAVA: Ceca najavila tužbu protiv Jelene i psihijatrijsko veštačenje, Karleuša joj uzvratila žestokom psovkom! (FOTO)

Sukob Jelene Karleuše (35) i Cece Ražnatović (40) već godinama puni novinarske stupce, pa ne čudi što su na kraju završile na sudu.

Dobro je poznato da  Ceca Ražnatović i Jelena Karleuša skoro dve decenije ne razgovaraju i da njihov hladni odnos ni posle toliko godina ne dobija ni najmanju naznaku pomirenja. Popularne pevačice ponovo su se verbalno sukobile, putem medija i društvenih mreža.

 

Nedugo zatim, Jelena je na Tviteru odgovorila Ceci, a evo i šta je napisala:

Loading...

 

A ovako je to izgledalo na naslovnoj strani, u originalu:

I da vas podsetimo na snimak koje bi ne samo Ceca i Jeca, već i deca volela da zauvek nestane sa interneta. Ovako je sada već davne 1998. izgledalo gostovanje Jelene Karleuše i porodice Ražnatović, sa sve Veljkom upravo kod Milovana Ilića Minimaksa. Pogledajte samo kako maleni Veljko Ražnatović veselo đuska dok Jelena Karleuša peva.

GOTOVO JE! Ceca dobila Jelenu na sudu, evo koliko para Karleuša mora da joj PLATI!

Zaplena imovine?

Iako je sud odlučio da Karleuša mora da isplati Ceci 1.754 evra na ime odštete za klevetu, kao i da plati 700 evra sudske troškove, ona je poručila da joj neće dati ni pare. Mediji sada spekulišu, da ako Karleuša neće da plati milom, platiće silom, pa se već pominje „zaplena imovine dok se ne namiri dug“ i slično. A, da li će do toga zaista i doći odlučiće sud.

Post Author: Kragujevčani

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *