SRBIJO, SPREMI SE ZA PAKAO OD VREMENA! Pred nama je nikad gori dan! Prvo će nas sparina ubijati tačno do ovoliko sati, a onda će da DUNE pljusak! Uveče još veći horor!

U Srbiji se danas očekuje promenljivo, sparno i nestabilno vreme, mestimično s kišom, pljuskovima, grmljavinom i uslovima za lokalnu pojavu grada i obilnije padavine, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod Srbije (RHZS).

Vetar slab i umeren jugoistočni, u zoni padavina povremeno jak. Najniža temperatura kretaće se od 15 do 20 stepeni, a najviša dnevna od 26 do 29. I u Beogradu će biti promenljivo, sparno i nestabilno vreme, povremeno s kišom, pljuskovima, grmljavinom i uslovima za lokalnu pojavu grada i obilnijih padavina. 

Vetar slab i umeren jugoistočni, u zoni padavina povremeno jak. Jutarnja temperatura iznosiće oko 20, a najviša dnevna oko 29 stepeni Celzijusa. 

Loading...

Sparina će nas ubijati sve do 13 časova, a onda će da padne kiša. Za predveče je najavljen grad. 

I narednih dana nas očekuje promenljivo, nestabilno i toplo vreme, mestimično s kišom, pljuskovima i grmljavinom. U pojedinim danima ima uslova i za pojavu grada i lokalno obilnijih padavina.

Temperatura malo iznad prosecnih vrednosti. Krajem perioda postepena stabilizacija vremena uz manji porast temperatura

Izvor: Alo.rs/M.Č. 

Post Author: Kragujevčani

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *