SRBIJO BUDI PONOSNA: Svetsko SREBRO za Kristinu (FOTO)

Srpska kajakašica Kristina Bedeč je osvojila srebrnu medalju na Svetskom prvenstvu u maratonu. Bedečova je na šampionatu koji se održava u kineskom Šaošingu u takozvanoj kratkoj trci koja se vesla na deonici od 3.6 kilometara zauzela drugo mesto, pošto je trku izveslala za 15 minuta i 41.38 sekundi.

Maratonske trke veslaju se na kružnim stazama, i u ovoj disciplini veslana su tri manja kruga, dok su takmičarke dva puta prenosile čamce preko kopna. Zlato je sa prednošću o 01.09 sekundi u odnosu na našu reprezentativku osvojila Vanda Kisli iz Mađarske, dok se bronzom okitila Eva Barios iz Španije.

Kajakaški savez Srbije #kajaksrbija@KajakSrbija

Loading...

Kristini srebro na SP u maratonu https://www.kajaksrbija.rs/kristini-srebro-na-sp-u-maratonu/ … via @KajakSrbija #kajaksrbijaKristini srebro na SP u maratonu – Kajakaški savez SrbijeKristina Bedeč osvojila je srebrnu medalju na Svetskom prvenstvu u maratonu. Bedečova je na šampionatu koji se održava u kineskom Šaošingu u takozvanoj kratkoj trci koja se vesla na deonici od 3.6…kajaksrbija.rs411:23 – 17. окт 2019.Употреба информација и политика приватности у Твитер огласимаПогледај друге твитове корисника Kajakaški savez Srbije #kajaksrbija

Izvor: Srbijadanas / Foto: Kajakaški savez Srbije

Post Author: Kragujevčani

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *