SRBIJA U SUZAMA: Poznati se opraštaju od malog Dukija

Defanzivcu Partizana Nemanja Miletić, koji je bio omiljeni igrač malog Dukija, oprošta se od mališana potresnim porukama na Instagramu.

Defanzivcu Partizana Nemanja Miletić, koji je bio omiljeni igrač malog Dukija, oprošta se od mališana potresnim porukama na Instagramu.

Duki je ujedinio i pokrenuo Srbiju. Ono što mnogima nije uspelo, malom heroju jeste. Svoju bitku nije dobio, ali zahvaljujući njemu i njegov hrabroj porodici pobediće drugi veliki borci. Otac Dušana Todorovića napisao je danas na svom profilu potresnu poruku: Spavaj… SINE! Dosta si se namučio, mirno spavaj, dovoljno si već postigao u životu, ŠAMPIONE! Počivaj u miru, druže moj – piše na prvom „storiju“ fudbalera.

Loading...

U drugom storiju Nemanja je Dukiju poručio da je otišao na bolje mesto i da ga voli.

– Lepi moj Duki, otišao si na neko lepše mesto odakle ćeš nas gledati. Mi ćemo se boriti za tebe baš onako kako si želeo i navijao stalno za nas.. Nisi mi ostavio vremena da te zagrlim i poljubim još bar jedanput… onako jako kao ti mene kada sam te upoznao! Ti si naš junak i nikada te nećemo zaboraviti! Voli te tvoj Nemanja! – napisao je Miletić.

Podsetimo, lekari su malog Dušana pitali da li bi voleo da mu dovedu Mesija da ga poseti u bolnicu u Barseloni. Međutim, mališan je ostao veran svom klubu i odlučno rekao da želi samo da vidi „svog Nemanju“!

OTAC TIJANE JURIĆ: DUŠANE NEKA TE ČUVAJU TIJANA, ALEKSA, MARIJA,MILICA, ANĐELINA…

Igor Jurić, otac Tijane Jurić, povodom smrti Dušana Todorovića oglasio se na drustvenim mrežama potresnim rečima i oprostio od malog Dušana.

„Samo su nas deca uspela ujediniti. Deca heroji,koja su dala svoje živote da bi se mi zamislili i zapitali šta su nam prioriteti u životu. Nemojmo ih zaboraviti. Dušane, neka te čuvaju Tijana, Marija, Aleksa, Milica, Anđelina…Na lepšem ste mestu od ove naše Srbije, siguran sam“, napisao je Jurić.

Podsetimo, samo su nas deca uspela ujediniti. Deca heroji,koja su dala svoje živote da bi se mi zamislili i zapitali šta su nam prioriteti u životu. Nemojmo ih zaboraviti. Dušane, neka te čuvaju Tijana, Marija, Aleksa, Milica, Anđelina…Na lepšem ste mestu od ove naše Srbije, siguran sam.


ALEKSINA MAJKA: ŠAMPION JE ZASPAO

Dragana Janković, majka Alekse Jankovića koji se zbog vršnjačkog nasilja ubio kada je imao 14 godina, potresnim rečima se oprostila od malog Dušana Todorovića, koji je preminuo u Barseloni ne dočekavši izlečenje od opake bolesti.

– Šampion je zaspao. Neka ti put bude obasjan zvezdama, neka te mesec prati tamo gde više nema da boli. Putuj u mir i spokoj dete moje milo – napisala je ona na svom Tviter profilu.

View image on Twitter

Gaga Aleksina mama@GagaAleksina

Šampion je zaspao😢.Neka ti put bude obasjan zvezdama, neka te mesec prati tamo gde više nema da boli.
Putuj u mir i spokoj dete moje milo.
Dušan
SERGEJ TRIFUNOVIĆ NEUTEŠAN: SRCE MI SE CEPA
Sergej Trifunović, glumac i osnivač fondacije „Produži život“ oprostio se danas na svom Tviteru od malog Dušana Todorovića koji je preminuo danas u Barseloni.

– Upravo sam primio užasnu vest da je mali Dušan otišao. Najiskrenije saučešće roditeljima. Srce mi se cepa, ovu bitku smo izgubili. Da više nikad ne izgubimo nijednu – napisao je Trifunović na Tviteru.

Serge Truffaut@WhistlerDick

Upravo sam primio užasnu vest da je mali Dušan otišao. Najiskrenije saučešće roditeljima. Srce mi se cepa, ovu bitku smo izgubili. Da više nikad ne izgubimo nijednu.

SLOBODAN RADANOVIĆ: UMESTO NA IGRALIŠTU, OD DANAS SE IGRAŠ SA ANĐELIMA

Vest da je mali Dušan Todorović preminuo u bolnici u Barseloni i u četvrtoj godini izgubio bitku sa životom potresla je celu Srbiju, koja je danima pratila tužnu priču ovog mališana i njegove porodice, a od malog borca oprostio se potresnim rečima i Slobodan Radanović.

– Mirno spavaj, mali druže. Srce si mi slomio. Umesto na igralištu, od danas se igraš sa anđelima, jer si i sam jedan od njih – napisao je Radanović.
– Hvala ti što si nas ujedinio i dokazao snagu sloge među ljudima. Hvala što smo uz tebe, bar na trenutak, postali bolji ljudi – napisao je takođe Sloba.

Izvor: Novosti

Post Author: Kragujevčani

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *