SRBIJA SE NE SMIRUJE POSLE PRIČE MILANA JEVĐIĆA: Jedni plaču nad njegovom sudbinom, dok ga drugi nazivaju lažovom i prevarantom! OVAKO IM JE ON ODGOVORIO

Dan posle gostovanja Milana Jevđića u emisiji “Život priča” u kojoj je ovaj student medicine ispričao svoju tešku životnu priču društvene mreže i internet portali su se usijali od komentara.

Internet javnost je podeljena, i dok jedni upućuju reči podrške i saosećaju sa Milanom, drugi su njegovu ispovest dočekali na nož, nazivaju ga lažovom koji ne oskudeva ni u čemu i koji na ovaj način “prodaje” svoju tužnu priču.

I na njegovom fejsbuk profilu nižu se negativni komentari ispod fotografija na kojima se vidi Milan kako uživa u putovanjima po ekskluzivnim evropskim destinacijama.

Loading...

Vidno iznervirana, Tatjana Vojtehovski je na svom Tviter nalogu podelila Milanov Fejsbuk status u kome se on obratio svim “nevernim Tomama” i ljudima koji ga nisu štedeli u brutalnim prozivkama bez pokrića, kako on smatra.

Podsetimo, Milan je student pete godine medicine. Nikada nije pao nijedan ispit iako, kako kaže, živi u uslovima nedostojnim čoveka, sam, na periferiji grada, u memljivom stanu i bez novca za hranu i knjige. Ostavljen od roditelja još kao beba, prvo čega se seća iz detinjstva je brutalno prebijanje od strane očuha posle čega je sam odlučio da se odseli kod bake.

Izvor: Kurir.rs

Post Author: Kragujevčani

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *