SRBIJA PLAČE! Pogledajte ŠTA je mali Komnen uradio za Milicu Rakić koju su UBILE NATO bombe! (VIDEO)

Kad dete peva o ubistvu deteta…

Emotivno, blistavo, a ujedno i strašno. Pogotovo jer dete peva o ubistvu deteta. Teške teme i veličanstvene momente u „Pinkovim zvezdicama“ priredio je publici mali Komnen Vuković iz Podgorice koji je otpevao „Pesmu malom anđelu“ Milivoja Mrdakovića koja je posvećena devojčici Milici Rakić, nastradaloj u NATO bombardovanju 1999. godine. Uz performans i plesače na sceni Komnen je poslao snažnu poruku svima, a članovi žirija nisu mogli da sakriju emocije koje je kod njih probudilo ovaj takmičar. Sa svih pet glasova ovaj talentovani mališan prošao je direktno dalje.

Nakon svog nastupa Komnen je pozdravljen gromoglasnim aplauzom i ovacijama, a žiri je ustao i aplaudirao i time pokazao svoje divljenje.

CopyAMP code

Eto zaplakao sam, ako te već interesuje – priznao je Serge voditeljki Marijani Mićić.

Večeras je on pevao sjajno! Nastup je vrlo dirljiv i ima interesantnu i jaku poruku. Ali kad sve to izuzmemo, on je i pevao vanserijski! Ovaj tvoj nastup me je naterao da se zamislim kao roditelj i da vam se, deco, izvinimo za sve naše nervoze, za svo nemanje vremena za vas, da pokušate da rastete u dobre ljude, iako mi rastemo u grozna vremena. Nekad smo mi roditelji pogubljeni u ovome. Mene si naterao da se zamislim i izvinim svoj deci za sve naše gluposti koje smo napravili a vi patite zbog toga – rekla je Goca Tržan.

Ko god da je napisao ovu pesmu, trebalo bi da je sluamo bar jednom dnevno i da se vratimo u suštinu koju polako zaboravljamo. Kad vidiš ljude koji imaju prave probleme, onda shvatiš sve. Ti si bio kompletno dobar, ceo utisak je jako dobar – rekao je Sergej.

– Ja stvarno moram da kažem da je ovo možda i pobednički nastup večeras. Ovo je bilo nestvarno, ti, onaj suvi led oko tebe, to je neverovatno – rekla je Jelena Tomašević

Izvor: Srbija Danas

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *