Šokantan video: Devojčica sa mosta gurnula svoju prijateljicu

Na snimku se vidi se kako je gurnula 16-godišnjakinju s mosta iako je ova priznala da se boji i da ne želi skočiti. Devojčica je nakon svega ozbiljno povređena.

Zastrašujući video snimljen je u utorak te ubrzo objavljen na YouTubeu. Na njemu se vide deca koja stoje iznad Moulton slapova na reci Lewis River u gradu Yacolt u Washingtonu.

 

Loading...

Jedna devojčica stoji na rubu, a ostali su iza nje. Na snimku, koju je snimila prolaznica Ashley Mahree, čuje se kako curica dva puta govori da ne želi skočiti, no njeni prijatelji je uporno nagovaraju.

Nekoliko sekundi kasnije, jedna od njih ju je samo gurnula s mosta. Pala je u vodu s visine od 18 metara. Ima teške povrede – slomljena su joj rebra i povređena pluća, i puna je ogrebotina.

Ovo izgleda kao kazneno delo. Pa mogle su je ubiti. Ove devojčice moraju nekako odgovarati za ovo što su napravile. Ona koja ju je gurnula treba ići u zatvor – napisala je Mahree na YouTubeu.

Devojčice koje su je gurnule su identifikovane, ali njihova imena nisu objavljena u javnosti.

Mojoj kćerki će trebati puno vremena da se oporavi. Onaj ko ju je gurnuo trebala bi dobro razmisliti o tome i shvatiti da je to pogrešno. Mogla je ubiti moju ćerku – rekla je majka nastradale devojčice za lokalni kcrtv news.

Gradske vlasti potvrdile su da je skakanje s mosta strogo zabranjeno.

Izvor: 24sata.hr

Post Author: Kragujevčani

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *