SMEŠTAJU JOJ AFERU Pojavile se fotografije na kojima je Ceca gola, ona podnela krivičnu prijavu

U javnosti je osvanula fotografija na kojoj je Svetlana Ceca Ražnatović obnažena, a jasno se vidi da je reč o fotomontaži.

Naime, sporna fotografija već nekoliko meseci kruži po društvenim mrežama, a na telo nepoznate devojke je stavljena glava folk dive.

Kako bi stala na put ljudima koji su ovim činom pokušali grubo da naruše njen lik i delo, kao i ugled, Ceca je podnela krivičnu prijavu protiv nepoznatih osoba, saznaje “Blic”.

Loading...
Neko je sebi dao za pravo da se toliko igra i napravi montažu kako bi izvrnuo ruglu lik i delo pevačice. Cecin tim je reagovao čim je objavljena ova fotografija na društvenim mrežama i prijavili je kao lažnu, ali kako nije uklonjena sa interneta korisnici su nastavili da je dele. Kako bi svemu stala na put, Ceca je u dogovoru sa advokatom sastavila krivičnu prijavu – objašnjava izvor upućen u ceo slučaj.

Ovim povodom Svetlana Ceca Ražnatović nije želela da se oglašava, ali nam je njen advokat Dušan Stojković potvrdio da je podneta krivična prijava.

Prema krivičnom zakonu koje je na snagu stupilo 1. juna 2017. godine, a tiče se proganjanja i seksualnog uzemiravanja, za posledice ima do nekoliko godina zatvora licu koje je načinilo ovakav prekršaj.

Izvor: Blic

Post Author: Kragujevčani

Loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *