SKANDAL NA SRPSKOJ SVADBI! Mlada na mikrofonu govorila ko je koliko doneo, KUMU POJEO SRAM KAD JE STIGLA DO NJE!

Spread the love

tom trenutku posramljena devojka je doživela ogromnu neprijatnost

Ne može se protiv običaja našeg naroda, ali

kako se poneti ako si važan gost, blizak rod ili pak kum, kada su ovako krizna vremena? Za sve vas od kojih se očekuje kumstvo u nekom narednom periodu, ali i za one koji pozivaju druge za kumove izdvojili smo dirljivu priču koja će vam rešiti problem neprijatnosti i dvoumljenja kada su u pitanju finansije.

Ovo je priča o devojci čija se najbolja drugarica udavala za vikend, i kako to obično biva, odredila ju je za kumu. Evo kako je ona rešila problem ne tako dobre finansijske situacije i sramote za koju je mislila da će je zbog toga snaći na svadbi.

Njenu ispovest prenosimo u celosti:

Prošlog vikenda se udavala moja najbolja prijateljica i moj muž i ja odneli smo kovertu i unutra 20 evra. Svesna sam bila da je to malo novca iz više razloga, bogata svadba, a i bila sam kuma, ali stvarno nismo mogli više. Ja ne radim, a muž ima samo 250 evra platu. Najgori trenutak je bio kada je nakon što je sakupila koverte sa novcem odlučila na mikrofon sve da otvori i pročita koliko je ko dao – rekla je.

Prvi put da neko javno čita tako nešto. Kako je otvarala koverte tako je čitala cifre od 100, 200 pa i 500 evra. Mene kao kumu je ostavila za kraj. Dovoljno sam se loše osećala sama sa svojom savesti, ali kada je otvorila moju kovartu, muž i ja smo već od stida i sramote počeli da se crvenimo. Moja prijateljica je onda na mikrofon rekla pred preko 500 zvanica da je od svoje najbolje prijateljice, svoje kume dobila 500 evra. Bila sam šokirana, muž i ja smo se pogledali i ništa nam nije bilo jasno. Počele su ovacije “Kumo, kumo” i jednostavno nisam znala kako da se ponašam u tom trenutku.

Nakon nekih par minuta moja kuma mi je prišla i našu kovertu zapakovanu vratila i rekla da zna da nisam u najboljoj situaciji i da želi da mi vrati moj novac, jer moje iskreno prijateljstvo joj je vrednije od svog novca ovog sveta, a da je na mikrofon pročitala da sam joj dala 500 samo zbog zlih i pokvarenih ljudi koji su čekali da bude manje.

Zaplakala sam od sreće, ali kada sam došla kući shvatila sam da je ona kovertu ipak otvorila jer je pored mojih 20 evra bilo još 500 evra. Najbolja prijateljica, volela bih da joj napišem ime ali ne bi bilo u redu jer ne bih da je razotkrijem u laži, ali kada pročita ovo znaće o kome se radi. Hvala ti i znaj da sam ponosna jer te imam za prijateljicu – ispričala je ova kuma iz Srbije.

Izvor: Esppreso

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *