SKANDAL NA SRPSKOJ JUTJUB SCENI: Niksa Zizu lažirao SAOBRAĆAJKU da uradi OVU BIZARNU OPERACIJU?!

Procurila fotka koja je šokirala sve! Popularni Jutjuber Nikola Jovanović, poznatiji kao Nixa Zizu danima je u centru skandala, a svi bruje o operaciji kojoj se podvrgao kako bi produžio noge!

Naime, Nixa Zizu je 2016. godine tvrdio da je doživeo saobraćajnu nesreću od koje se teško oporavlja. Nakon što je pričao da prolazi kroz turbulentan period poruke podrške fanova su se nizale, a sada su se pojavili navodi da je cela ta priča izmišljotina kako bi Jutjuber prikrio pravi razlog odlaska u bolnicu.

Verzija priče koja kruži internetom je da je Nixa zapravo išao na tretman povećanja visine na jednu kliniku u Jermeniji, te da je zato dugo bio na oporavku. Procurele su i fotografije od pre i posle, a nakon svega je i Jutjuber rešio da se oglasi.

Loading...

Šokirao je mnoge kada je potvrdio da je imao dve operacije nogu, međutim, navode da je lažirao saobraćajnu nesreću iz 2016. godine, nije komentarisao.

– Ukratko uradio sam dve lude operacije i lomio noge, tj 6 kostiju na nogama uz pomoć doktora – između ostalog je on poručio i izazvao brojne polemike.

Izvor: Srbija danas/ Blic

Post Author: Kragujevčani

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *