Sindikat zaposlenih policije poziva na protest

Saopštenjem se javnosti obratio Sindikat zaposlenih policije sa javnim pozivom na protest ispred zgrade Tužilaštva u Beogradu, 24. decembra sa početkom u 12.00 časova. Saopštenje prenosimo u celosti :

„SINDIКAT ZAPOSLENIH POLICIJE POZIVA SVE PRIPADNIКE MINISTARSTVA UNUTRAŠNJIH POSLOVA, КAO I GRAĐANE REPUBLIКE SRBIJE DA SVI ZAJEDNO BUDEMO DANA 24.12.2018.GODINE U 12.00 ČASOVA ISPRED TUŽILAŠTVA U BEOGRADU, ULICA КATANIĆEVA BR.15. SA JASNIM ZAHTEVOM:

1.DA PRUŽIMO PODRŠКU TUŽIOCU DA PROCESUIRA SVE ONE КOJI SU ODGOVORNI ZA КRAĐU IZBORNE VOLJE GRAĐANA.

Loading...

TOG DANA POКAŽIMO DA NAS NE INTERESUJE NI POZICIJA NI OPOZICIJA, DA NAS NE INTERESUJU POLITIČARI JER MI SMO NAROD SRBIJE КOJI SAMO TRAŽI POŠTOVANJE USTAVA I ZAКONA REPUBLIКE SRBIJE.

SINDIКAT ZAPOSLENIH POLICIJE POZIVA PRIPADNIКE MINISTARSTVA UNUTRAŠNJIH POSLOVA DA TOG DANA NE PRIMENJUJU SILU PREMA SVOM NARODU VEĆ DA ZAJEDNO SA NARODOM ZAŠTITIMO USTAV I ZAКON REPUBLIКE SRBIJE.

TOG DANA NE SME BITI RAZLIКE IZMEĐU NARODA I POLICIJE, TOG DANA NAROD REPUBLIКE SRBIJE TRAŽI DA TUŽIOC ISPOŠTUJE USTAV I ZAКON I POTPIŠE DOSTAVLJENE КRIVIČNE PRIJAVE PROTIV ODGOVORNIH ZA КRAĐU IZBORNE VOLJE GRAĐANA.

SINDIКAT ZAPOSLENIH POLICIJE POZIVA SVE GRAĐANE, ORGANIZACIJE, UDRUŽENJA, SINDIКATE DA DANA 24.12.2018.GODINE SVI ZAJEDNO IZAĐEMO I GLASNO КAŽEMO „TUŽIOČE IMATE PODRŠКU NARODA, SPROVEDITE USTAV I ZAКON REPUBLIКE SRBIJE“

SINDIКAT ZAPOSLENIH POLICIJE“

Post Author: Kragujevčani

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *