SCORN – HOROR IGRICA IZ SRBIJE

Ebb software studio iz Beograda je kreator ove misteriozne i zastrašujuće igre koja je postala pravi hit na internetu…

Kada govorimo o video igricama najnovije generacije, onda nam Srbija nikako ne pada na pamet. Međutim, beogradski gejming studio Ebb software je učinio nemoguće i kreirao neverovatnu horor igru koja se zove SCORN.

U ovoj igri kontrolišete nepoznatog junaka koji se nalazi u čudnom i zastrašujućem svetu koji podseća na mešavinu vanzemaljskog sveta i pakla. U ovom svetu nalaze se različita čudovišta koja hoće da vas povrede, a vi morate pronaći način da ih pobedite i zaobiđete. Na raspolaganju ćete imati mnoštvo oružija, ali su oružija vrlo specifična. Oružija deluju kao organski delovi i napravljeni su od mesa i kostiju, što je vrlo neobično i to smo sada prvi put videli u igri.

Loading...

O priči ne znamo puno detalja, ali znamo da neće kontrolisati lika koji ima neku prošlost ili priču iza sebe, već ćete tokom igre otkrivati detalje i upoznavati čudan svet u kojem se nalazite. Igrač će takođe imati mogućnost da sam bira postupke, kao i puteve kojima će ići, a to će uticati na dalji tok igre.

Ono što je vrlo važno je to da u igri ne postoji HUD displej, što znači da igrač neće imati mapu, niti će znati gde treba da ide, i koji su mu zadaci. Cilj je da se ostvari efekat da ste izgubljeni i da sami treba da otkrijete šta treba da radite i gde treba da idete.

Ova igrica je još uvek u razvoju i trenutno se radi samo na PC verziji, ali se pretpostavlja da će se ova igra naći na konzolama ako ostvari dobre rezultate.

Kreatore ove igre možete podržati i na sajtu Kickstarter i tako dati svoj doprinos i pomoć, kako bi njima olakšali da ovu igru učine savršenom i što boljom.

Pogledajte prvi gejmplej ove igre i biće vam jasno kakva igra vas očekuje:

Izvor: muskimagazin

Post Author: Kragujevčani

Loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *