SAMO BOG ZNA MOJU SUDBINU Putin otvorio dušu: Na kraju će se to desiti svima nama… A ONDA OTKRIO DA LI VERUJE LJUDIMA KOJI GA ČUVAJU

Spread the love

Vladimir Putin retko kad govori o stvarima koje se tiču njegovog privatnog života, a ujedno nije uvek rad da priča i o tome koliko mu je puta život bio ugrožen svih ovih godina koliko je na čelu Rusije.

U videu koji je objavljen pre godinu dana a koji predstavlja deo iz intervjua američklom reditelju Oliveru Stounu, Putin na kratko otvara dušu i govori o stvarima o kojima se malo zna.

„Do sada je bilo 5 pokušaja atentata na Vas koliko znam… dodouše to je manje od onoga koliko je pokušano na Fidela Kastra“, konstatovao je Stoun.

„Da… Pričao sam oko toga sa Kastrom. I rekao mi je – Znaš li zašto sam još živ? Zato što se lično bavim svojim ljudima iz obezbeđenja“, prepričao je Putin svoj razgovor sa Kastrom i dodao:

„Ja s druge strane radim svoj posao a pripadnici obezbeđenja svoj. I za sada oni veoma uspešno taj posao obavljaju.“

Da li verujete svom obezbeđenju?

Da, verujem im.

Znate da je prvo meta da se ubace u obezbeđenje predsednika…

Znam… Znate li jednu rusku izreku – Oni kojima je suđeno da budu obešeni neće se udaviti…

Stoun ga je potom upitao da li zna svoju sudbinu.

„Samo Bog to zna. On zna i moju i vašu sudbinu. Na kraju će se to desiti svima nama. Ali pitanje je šta smo postigli u životu do tog dana i da li smo u našem životu uživali“, rekao je Putin.

Izvor: Kurir.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *