QuantoxTech meetup Kragujevac

Organizujemo drugi po redu meetup u našoj kancelariji u Kragujevcu http://meetup-kg.quantox.tech/! I ovoga puta imaćete priliku da se družite i naučite sjajne stvari na teme:

BACKEND – „Laravel Echo – aplikacije u realnom vremenu“ – Obaveštenja u realnom vremenu postale su de facto standard u razvoju savremenih Web aplikacija. U moru različitih rešenja za implementiranje ove funkcionalnosti izdvojilo se jedno. Reč je o veoma intuitivnom rešenju zasnovanom na stacku: Laravel + Redis + Echo + Socket.io. Tokom ovog predavanja predstavićemo, kroz praktičan primer, način kako da lako rešite razne probleme na koje mozete naići u implementiranju ove funkcionalnosti.

FRONTEND – „Od web do mobilne aplikacije sa JavaScriptom“ – Da li JavaScript može da bude održiva alternativa razvoju klasičnih mobilnih aplikacija? Šta nam tržište trenutno nudi po tom pitanju, naročito u situacijama kada već imamo gotovu web aplikaciju? Pričaćemo o prednostima i manama takvog pristupa, a konačno pokazaćemo i kako sve to izgleda na živom primeru koristeći NativeScript i Angular 5.

Loading...

Predavanja će održati naše sjajne kolege Nenad i Nikola a nakon toga sledi vreme za upoznavanje i opuštanje uz pivo.

PRIJAVE SU OBAVEZNE zbog ograničenog broja mesta i možete ih izvršiti na sledećem linku https://goo.gl/jGSqcb!

Očekujemo vas 12. aprila u ulici Kneza Mihaila br. 112, u Kragujevcu od 18 časova!

Post Author: Kragujevčani

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *