Pucnjava kod Elektrošumadije osveta za ubistvo Radoša Joksimovića?

Božidar B. (30), na koga je pucano u Kragujevcu, vođa je kriminalne grupe  Volpeovci,  a sumnja se da je ovaj oružani napad osveta za ubistvo kik-boksera Radoša Joksimovića. Pronađen je i džip iz koga je pucano, a za osumnjičenim se intenzivno traga.

Sumnja se da je Božidar B. vođa kriminalnog klana u Kragujevcu i prema prvim nezvaničnim informacijama, on se nalazio u autu „smart“, jagodinskih registarskih oznaka kada je na njega pucao napadač iz džipa.

Metak je prošao kroz prozor automobila, a u policijsa je na mestu incidenta pronašla jednu čauru.

Loading...

Podsetimo, na Božidara B. pucano je prekjuče oko podneva na raskrsnici kod „Elektrošumadije“, za napadačem se traga dok je preksinoć pronađen džip iz koga je pucano, saznajemo nezvanično od svojih izvora.

Prema tim informacijama, Božidar B. (30) je iz naselja „Aerodrom“, a hapšen je prošle godine zbog tuče u diskoteci „Volpe“ kada je brutalno iskasapljen bokser (24).

Međutim, prema prvim saznanjima, na Božidara nije pucano zbog smrti  u diskoteci „Volpe“, već policijska istraga vezuje napad za neraščišćene odnose i ranije ubistvo kik-boskera Radoša Joksimovića (28) iz Kragujevca. Radoševi prijatelji sumnjaju o umešanosti ovog klana u ubistvo – koja nikada zvanično nije dokazana, niti je bila predmet istrage!

Kik boksera Joksimovića je septembra meseca prošle godine ubio Aleksa Miloradović (21) u poznatom kragujevačkom restoranu. Miloradović je, sa kacigom na glavi u bašti restorana ispalio metak u grudi Joksimoviću i skuterom pobegao sa mesta ubistva. Pred istražnim organima priznao je da je pucao i ubio Joksimovića sa kojim je imao neraščišćene račune i sukobe.

Iako je slučaj rešen prijatelji ubijenog kik-boksera sumnjaju u pozadinu ovog ubistva i umešanosti pripadnika ovdašnje grupe koje zovu „volpeovci“ .Otuda i policija traga za jednim od najboljih drugova pokojnog Joksimovića kao glavnim osumnjičenim da je pucao na prometnoj raskrsnici u Kragujevcu.

Prema nezvaničnim informacijama on je u bekstvu. Istraga je u toku.

(Kurir.rs/D.A)

Post Author: Kragujevčani

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *