PROCURILA NOVA PREPISKA Evo šta je Jelena Karleuša tražila Ognjenu Vranješu da joj radi, a onda je oplela po Palmi!

Klupko skandala oko Jelene Karleuše, Ognjena Vranješa i Duška Tošića i dalje se odmotava. Otkako je početkom godine u javnost isplivala informacija, a potom i fotografije i poruke koje su Karleuša i Ognjen razmenjivali Dušku iza leđa, Karleuša se ne oglašava.

Karleusa porno afera

Ipak, gotovo svakodnevno u javnost dospeju poruke koje je pevačica nekada slala fudbaleru sa kojim je bila u ljubavi. U jednom momentu je čak žestoko oplela i po Draganu Markoviću Palmi

Naime, tokom dopisivanja s bosanskim fudbalerom, pevačica mu je poslala video sa Jutjuba, u kojem političar vežba sa karatistima. „Kurir“ prenosi dalju prepisku:

Loading...

– Ma, da li je moguće ovo?! – pitao je Vranješ Jelenu.

Ona je poslala smajlije, a potom ovo:

– Kako bih mu je**la mater – napisala je Jelena i dodala:L

– Bebo, hoću da me maziš sad i ljubiš.

– Pa, kako da te mazim, bebo?

– Ja sam najsrećnija kada sam sa tobom. Ja tebe volim – napisala je Jelena.

Dragan Marković Palma rekao je sledeće:

Foto: Ras

– Ja sam domaćin čovek i na bavim se temama kojima se bavi dotična gospođa. Ne interesuje me ona, nisam gledao te mladeže. Ja poštujem sve građane Srbije i nikada ne bih borilačku veštinu primenio na ženi. Tako da njena poruka će ostati suva da visi. Iskreno, nisam ja adresa da komentarišem šta govori dotična osoba, neka ona renda i rendiše, a ja ne znam šta to rendiše, pošto sam ja čovek sa sela i ne razumem taj termin – rekao je Palma.

Podsetimo, Jelena Karleuša našla se u centru skandala kada su eksplicitne fotografije, snimci i poruke upućene bosanskom fudbaleru Ognjenu Vranješu dospeli u javnost. Jelena je sav sporni materijal nazvala montažom, dok je Ognjen Vranješ rekao da su bliski već dve godine, a Karleuša je u jednom obraćanju javnosti i pretila Vranješu.

Jelena Karleusa dolazak Grand

Pevačica je u jeku afere otputovala u Kinu kod supruga Duška Tošića, gde su u porodičnom okruženju proslavili njegov rođendan, a zatim se u strogoj tajnosti vratila u Srbiju.

Usred skandala Jelenu je zadesio veliki problem koji pokušava danima da reši. To je dodatno brine i baš je nervozna.

Izvor: blic

Post Author: Kragujevčani

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *