Preslatka Nikolina (5) boluje od leukemije: Pomozimo joj da ponovo bude nasmejana devojčica

Nikolina mora da ide na lečenje u Italiju, za šta je potrebno da se prikupi oko 100.000 evra

Preslatka Nikolina Gutić (5) iz Platičeva kod Rume od 2016. godine boluje od teške bolesti – leukemije. Ova divna devojčica trenutno se nalazi u bolnici u Novom Sadu sa majkom, a naša pomoć joj je potrebna kako bi mogla da ide u Italiju na lečenje.

Za odlazak u inostranu kliniku je, kako je za portal Telegraf.rs rekla Nikolinina tetka Anita, potrebno oko 100.000 evra.

– Nikolina je divna devojčica i sestra, ima mlađeg brata kojem mnogo nedostaje. Ljudi je zaista podržavaju i bore se sa njom – kaže Nikolinina tetka.

Loading...

Petogodišnjakinja je uspela da za kratko vreme podigne na noge mesto u kojem je rođena. Njene komšije su organizovale humanitarni sportski turnir za koji se prijavilo 26 ekipa.

Nikolina je išla na folklor, Foto: Privatna arhiva

Za nju će biti organizovan i humanitarni koncert 1. decembra.

– Nikolina je išla na folklor tako da će 1. decembra u sportskoj hali Platičevo, Ansambl narodnih igara „Hajduk Stanko“ (sekcija u Platičevu) biti organizovan humanitarni koncert. To nam je za sada potvrđeno – navodi Anita.

Ona apeluje na sve ljude dobre volje da pomognu njenoj sestričini da ode u Italiju na lečenje, i da ponovo bude nasmejana devojčica.

Nikolini možemo da pomognemo uplatom na dinarski račun u Credit Agricole banci: 330-1200106066569-69, na ime Nikolina Gutić.

(Telegraf.rs)

Post Author: Kragujevčani

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *