Preokret u slučaju TRAGEDIJE u Kragujevcu: Devojčica se predozirala drogom svog BRATA? (FOTO)

Juče sahranjena

Uhapšeni N. K, sa kojim je bila u stanu, ima samo 18 godina. Pokušao je navodno da sakrije veliku količinu narkotika pre nego što je pozvao Hitnu pomoć, pošto je M. M. umrla u stanu u kome su se nalazili. Po dolasku pripadnici ekipe za uviđaje MUP primetili su dve prazne ambalaže tableta ekstazija i odmah pozvali inspektore za drogu PU Kragujevac.

– U stanu u ulici Jovana Ristića broj 40 i pored kuće, zakopano u zemlji inspektori su pronašli veliku količinu narkotika. Pronađeno je 600 tableta ekstazija, 300 grama marihuane i 80 grama spida – kaže izvor.

Tada se otkrila i zapanjujuća činjenica. Rođeni brat preminule M. M. nalazi se na poternici, a policija ga navodno traži upravo zbog trgovine narkoticima.

Loading...

Trenutno se ispituje čija je droga bila u stanu i ko je za koga dilovao. Njen brat i uhapšeni N. K. su bili dobri drugovi, zajedno su dilovali, ali pitanje je ko je kome bio šef. Ne zna se ni ko je iznajmio stan, brat ili drug. Postoji mogućnost da se M. M. navodno predozirala i drogom svog rođenog brata – kažu izvori.

Inače, policija je uzela snimke sigurnosnih kamera kako bi se utvrdilo šta su M. M. i uhapšeni radili na „Arsenal festu“ u četvrtak uveče. Ono što se trenutno sigurno zna, prenosi Kurir, jeste činjenica da je poziv Hitnoj pomoći upućen u petak oko 17 časova. Rezultati obdukcije tela nesrećne devojke, učenice treće godine Politehničke škole u Kragujevcu, očekuju se pošto se urade toksikološki nalazi u Nišu. Ona je juče sahranjena na groblju „Bozman“ u Kragujevcu.

Prisustvovao sahrani sestre

Rođeni brat tinejdžerke M. M. koja se predozirala prisustvovao je navodno njenoj sahrani iako se nalazi na poternici. Kako se nezvanično saznaje, on je obećao inspektorima da će se predati odmah posle sahrane.

Izvor: Srbija Danas/Kurir

Post Author: Kragujevčani

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *