PREOKRET! U Jeleninom ubistvu učestvovala i ŽENA! Nove informacije!

Analiza pokazala nešto neverovatno

Više ubica se iživljavalo nad pevačicom Jelenom Marjanović, a među njima je bila čak i jedna žena! Ovo je otkrićeforenzičara iz Amerike, koji su nezavisno od istrage u Srbiji uradili uporednu analizu tragova nađenih na njenoj garderobi sa povredama koje je imala na telu.

U izveštaju forenzičara, navodi se da je Jelena pre ubistva bila mučena, a da se nad njom iživljavalo više osoba, među kojima je bila čak i jedna žena.

Loading...

Obe Jelenine nadlaktice su izuzetno crvene boje. Povrede na njima su identične, a tragovi ukazuju da je uhvaćena sa leđa. Krvnik koji je bio zadužen da je savlada i ukroti, bio je muškarac. Lobanja joj je bila smrskana sa devet udaraca koji su direktno uzrokovali smrt, dok je oko 80 odsto povreda i posekotina na glavi i telu naneto dok su se ubice iživljavale nad njom – navode forenzičari i objašnjavaju kako je otkriveno da je među njenim krvnicima bila i žena.

Na osnovu nepotrebnih udaraca, zaključuje se da je Jelena bila mučena. Udarci i posekotine se ne razlikuju po snazi, kojom su naneti i dubini kojom je oštrica noža bila zarivena u kožu. Na telu su otkriveni udarci, koji su bili naneti manjom snagom. Bilo je vrlo tankih i plitkih posekotina, nanetih manjim nožem, što ukazuje da je jedan od ubica bila žena – piše u izveštaju.

Čitanje otisaka i tragova krvi otkrili su da su ubice potrošile silno vreme na iživljavanje.

Jelena bi imala oko 80 odsto manje udaraca po telu da su ubice samo htele da je ubiju. Kada je žrtvi, kao u ovom slučaju, naneto više povreda, to znači da je bila mučena ili da su ubice nasiljem pokušale da iznude nešto od nje. Zločin iz strasti pada u vodu jer ubica ili više njih u takvim slučajevima ne nose više predmeta, a pogotovi ne kiselinu za uništavanje DNK tragova.

Izvor: 

Post Author: Kragujevčani

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *