Preminula glumica dobijala JEZIVE PRETEĆE PORUKE koje se tiču njenog verenika nakon LIKVIDACIJE MMA BORCA

Ivana Mlađović, Plejboj model i statista iz popularne serije „Selo gori, a baba se češlja“, koja je preminula nakon što se predozirala drogom u kući u Kragujevcu, nakon likvidacije MMA borca Radoša Joksimovića (27), takođe u Kragujevcu, preko društvenih mreža dobijala je preteće poruke!

Plejboj model pronađena je mrtva u subotu u kući njenog prijatelja. Kako je ubrzo potvrđeno, ona je preminula od prekomerne količine droge koju je konzumirala. Pored njenog dela, u nesvesti, zatečen je njen verenik Miloš Kovačević, takođe u teškom stanju od velike količine droge. On je i dalje u bolnici i nalazi se u kritičnom stanju.

Pre tačno mesec dana Plejboj model objavila je na društvenim mrežama da je na dan likvidacije Radoša Joksimovića, MMA borca iz Kragujevca, koji je ubijen dok je sa advokatom sedeo u bašti kafića, dobila preteću poruku da će uskoro biti ubijen i njen verenik Miloš Kovačević, poznat kao Kovač!

Loading...

Radoš je ubijen pre par sati. Kovač neka sačeka svoje vreme… – piše u jezivoj poruci koju je Ivana dobila na dan kada je Joksimović ubijen.

Ivana je na Fejsbuku objavila preteću poruku koju je dobilaFOTO: FACEBOOK / SCREENSHOT
Ivana je na Fejsbuku objavila preteću poruku koju je dobila

Ovu poruku podelio je na svom profilu i njen verenik uz komentar:

„Moje saučešće porodici ovog momka koji je sinoć poginuo. Počivaj u miru brate… A ovi jadnici koji šalju ovakve poruke meni bliskim osobama, obične su si*ice, čim na ovaj način i sa tuđeg profila pokušavaju da prete ili šta već… Ne plašim se da umrem, dođi slobodno“.

MMA borac ignorisao preteće poruke, pa ubijen u punom kafiću

Joskimović je video mladića sa pištoljem kako mu prilazi, na njega bacio pepeljaru i okrenuo sto, međutim Miloradović je zapucao. Jedan metak prošao je ispod plećke, pogodio ga u srce i usmrtio na licu mesta. Miloradović je pokušao da zapuca opet, međutim, metak se zaglavio u cevi. Nakon toga se dao u beg, dok su gosti skočili da pokušaju da pomognu Radošu, međutim, za njega više nije bilo spasa.

Radoš JoksimovićFOTO: FACEBOOK / PRIVATNA ARHIVA
Radoš Joksimović

Nakon opsežne potrage, nedelju dana kasnije uhapšen je Aleksa Miloradović (21), takođe iz Kragujevca, zbog ubistva MMA borca.

Njega je odalo to što se u lokalnoj kladionici hvalio da priprema zločin i da će „likvidirati opasnog momka“.

– Javno je pričao da će upucati Radoša i da ga je pet dana čekao ispred kuće da dođe, ali ga nije bilo – ispričao je izvor.

Prema njegovim rečima, Miloradović je rekao da „ima podršku suparničke ekipe“, kao i da je vežbao pucanje iz pištolja.

Navodno, o svemu tome je pričao dok je bio nadrogiran.

– On je metadonski zavisnik i lečeni narkoman. Pričao je o zločinu dok je bio „urađen“- dodaje izvor.

Aleksa MiloradovićFOTO: FACEBOOK
Aleksa Miloradović

Tokom jednog od Miloradovićevih govora, u kladionici je bio i mladić koji poznaje MMA borca. Taj mladić Radošu je poslao SMS upozorenja.

„Radoše, povedi računa i pripazi se jer imam informaciju da ti jedna kriminalna grupa priprema likvidaciju, a egzekutor će biti narkoman.“ Tako glasi poruka koju je mladić poslao MMA borcu iz Kragujevca.

Radoš je na nju odgovorio kratko: „E kad bi se tako ubijalo“.

Nažalost, mladić nije poverovao da neko zaista planira da ga likvidira. Za ovu prepisku i SMS poruke saznalo se nakon Joksimovićeve smrti.

Iako je Miloradović priznao zločin i policiji predao pištolj kojim je ubio mladića, i rekao da je „hteo samo da zaplaši Joksimovića“, policija sumnja da je ova likvidacija bila naručena.

Pronađeni mrtvi u kući prijatelja

Ivana i Miloš pronađeni su u kući njihovog prijatelja u subotu uveče. Hitna pomoć je samo mogla da konstatuje smrt Plejboj modela, dok je njen verenik hitno prebačen u bolnicu.

Statista iz popularne serije je nekoliko godina bila u vezi sa Kovačevićem, koji radi kao taksista u Kragujevcu, a pre mesec dana su se i verili.

Na društvenim mrežama redovno su delili zajedničke fotografije i razmenjivali emotivne poruke.

Post Author: Kragujevčani

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *