PREDIVNI ČOVEČE! Milan je ponovo poklonio pečene prasiće najsiromašnijima!

Milan Zurovac iz Nevesinja ponovo je pokazao da ima ogromno srce! Čovek koji je prethodnih godina darovao božićne pečenice socijalno najugroženijim porodicama iz nevesinjske opštine danas je humanitarnu aktivnost proširio i na Foču!

Akcija je organizovana u saradnji sa fočanskim Centrom za socijalni rad, javljaju lokalni mediji.

Zurovac je poklonio 25 veselica porodicama koje primaju socijalnu pomoć. Zahvalnost Foči u kojoj su rođena njegova dva sina on ispoljava darujući one koji teško sastavljaju kraj s krajem, javlja Radio Foča.

Loading...

Prase za Božić dobila je i porodica Aleksandra Milutinovića (38), koji je je već 19 godina nepokretan i bez mogućnosti govora, a čija porodica živi od minimalne očeve penzije i 160 maraka tuđe nege i pomoći.

– Ne mogu vam opisati kako se osećam, jer stvarno to nismo nikad doživeli za ovih 19 godina da nam se neko takvim gestom obratio. Zahvaljujem se svima – rekla je Aleksandrova majka Milanka.

Kosa Vasiljević, iz Broda na Drini, kaže da je zahvalna, jer prvi put dobija ovakav poklon, a godinama je korisnik socijalne pomoći.

Tridesetosmogodišnji Nevesinjac Milan Zurović poziva sve ljude da darivanjem umnožavaju radost.

– Nisam bogat da delim, ali sam bogat u srcu da pomognem da svi osete dar Božića – ističe Milan.

Uz darove, Tucidan će mnogi pamtiti i po lepom ugođaju u kojem se nazdravilo, ali i zapevalo uz gusle, javlja Radio Nevesinje.

Milane, ljudino, kapa dole!

Izvor: alo.rs

Post Author: Kragujevčani

Loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *