PRAVOSLAVNI SVEŠTENIK IZ PAKLA Popa su prvo prijavila dva dečaka za silovanje, a onda je klupko počelo da se odmotava

Sveštenik ruske pravoslavne crkve koji je godinama seksualno zlostavljao dečake mlađe od 14 godina, osuđen je na 17 godina zatovra.

Jermonah Meletije, čije je pravo ime Andrej Tkančenko, koji je bio zaposlen kao direktor u Pravoslavnoj gimnaziji u Jakutiji od 2010. godine optužen je i osuđen za čak 46 slučajeva silovanja dece mlađe od 14 godina, dok je još sigurno 90 dece maltretirao.

Kako se navodi, on se prvi put sa ovakvim optužbama suočio još prošle godine, kada je suočen sa dva slučaja silovanja. Međutim, tada je tek počelo da se odmotava klupko oko monstruoznog sveštenika pedofila.

Loading...

Njemu je na suđenju izrečena kazna od 17 godina zatvora, kao i da mora da plati 400 hiljada rubalja kaznu, ali i da obavezno odlazi na lečenje kod psihijatra.

Sveštenika pedofila pored kazne koju je dobio pred sudom, očekukuju i sankcije od strane Ruske pravoslavne crkve koja razmatra mogućnost oduzimanja čina popa Tkančevkova. Pored javne osude njegovih nedela, oni su poručili da se mole za žrtve i njihove porodice, kao i to da će oni dobiti svu potrebnu negu

Izvor: Blic /S.R

Post Author: Kragujevčani

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *