Porodični pas odgrizao penis i testise pedofilu koji je pokušao silovati dve devojčice

„Nikada nisam čuo ništa slično. Krikovi koji su se čuli podsećali su na horor film. Trajalo je gotovo 20 minuta“, izjave su komšija zabeležene u policijskom izveštaju

Porodicni pas otkinuo je pedofilu penis i genitalije kada je, provalivši kroz prozor spavaće sobe ,izvadio penis i krenuo silovati sestre, trogodišnju i šestogodišnju devojčicu.

Randle James iz Arkansasa, popeo se na prozor  kada je kod  malih devojcica  ušao u sobu u kojoj su dve sestre spavale. Izvadio je penis i krenuo silovati trogodišnju devojčicu.

CopyAMP code

U tom trenutku porodicni pas Pitt Pull terijer skočio je na nasilnika. Pas je silovatelju doslovno progutao penis i testise. Jauci silovatelja probudili su roditelje koji su pozvali policiju. Napadač je toliko jaukao da nije ni pokušao pobeći.

James je hitno prebačen u bolnici ali mu ldoktori nisu uspeli spasiti genitalije. Toliko je krvario da su mu jedva spasili život. Jedan lokalni stanovnik je rekao novinarima:

„Mislim da je probudilo ceo komsiluk. Nikad nisam čuo ništa slično. Krikovi koji su se čuli podsećali su na horor film. Trajalo je gotovo 20 minuta“

“Trenutno istražujemo pritužbu zbog pokušaja seksualnog zlostavljanja. Mi ćemo istrajati i izvršioca tog  privesti pravdi cim se bude  oporavi od povreda“, izjavio je komandir policije.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *