PAS UGINUO 15 MINUTA NAKON ŠTO JE VLASNIK PREMINUO! Izgubio je bitku sa OPAKOM BOLEŠĆU, a njegov najbolji PRIJATELJ nije to izdržao! (FOTO)

Stjuart Huson umro je od tumora na mozgu u dobi od svega 25 godina. Godinama se borio s tom strašnom bolešću, a njegov pas Nero nije se odvajao od njega. Bili su toliko vezani da je nesrećna životinja preminula 15 minuta nakon njega.

Nero je bio mali francuski buldog s velikim tužnim očima. Posmatrao je kako se njegov vlasnik s tumorom bori osam godina. Stjuart je bio na operacijama, na hemoterapijama, ali sve je bilo uzalud.

Vratio se u majčin dom kako bi to malo vremena što mu je ostalo poživeo što ugodnije. Ona ga je negovala i brinula da mu bude lepo. I njegova supruga Danijel provodila je što je više vremena mogla s njim jer je znala da nemaju još mnogo zajedničkih dana pred sobom.

CopyAMP code

U noći kada je Stjuart preminuo, njegov otac je izašao iz kuće da obavi nešto, a kada se vratio pronašao je Neru kako gotovo beživotno leži. Stjuart je tada još bio živ. Otac je psića brzo odveo veterinaru, no spasa nije bilo, uginuo je u bolnici za životinje, svega 15-ak minuta nakon što je svet napustio i njegov nesrećni vlasnik.

„Stjuart je umro oko 13:15 posle podne, a Nero je umro otprilike 15 minuta kasnije istog dana. Imao je tri psa, ali on i Nero bili su kao jedno. Nero je bio uvek uz njega“, rekla je njegova majka Fiona Konagan i dodala da, iako su se pripremali za Stjuartovu smrt, šokirali su se jer se zapravo na tako nešto čovek nikada ne može dovoljno pripremiti.

„Njegova supruga Danijel je slomljena, izgubila je obojicu istog dana, iako je sve vreme bila tako snažna i hrabro prolazila kroz sve to“, spomenula je Fiona.

Kurir.rs/24sata.hr/Foto: Printscreen, Facebook

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *