PALMU U MOSKVI DOČEKALI RUSKI KOZACI

Predsednik Jedinstvene Srbije i Skupštine grada Jagodine Dragan Marković Palma u Moskvi će večeras bodriti srpsku fudbalsku reprezentaciju u odlučujućem meču za prolaz u narednu rundu Svetskog prvenstva protiv Brazila.

Markovića su u ruskoj prestonici dočekali Kozaci, a Aleksandar Vitarevič je i raportirao Markoviću. „Druže Palma večeras će reprezentacija Srbije pobediti Brazil.

Raportira Aleksandar Vitarevič“ rekao je predstavnik Kozaka uz tradicionalni ruski povik URA URA URA i SRBIJA SRBIJA SRBIJA ! Kozaci su svoje srpske goste pozdravili tradicionalnom ruskom zdravicom i izveli više srpskih pesama među kojima i Tamo daleko, kada je dirigovao Dragan Marković Palma, zatim Mnogaja ljeta, kao i najpoznatije ruske pesme.

Loading...

Marković će utakmicu sa Brazilom gledati uz više hiljada srpskih navijača, sa narodnim poslanicima Jedinstvene Srbije Vojislavom Vujićem i Đorđem Kosanićem i portparolom Jedinstvene Srbije Životom Starčevićem. „Večeras će na stadionu Spartaka u Moskvi Srbi i Rusi zajedno navijati za Srbiju. Ja sam uvek tu gde je Srbija i biću i večeras. Nas su u fudbalu uvek zvali evropskim Brazilcima.

To ćemo dokazati i na ovoj utakmici, ali jedan od favorita Svetskog prvenstva će se večeras morati vratiti kući, a naša reprezentacija će ostati još neko vreme u Rusiji. Ovo je za nas finale Svetskog prvenstva i očekujem pobedu srpske reprezentacije“ rekao je Marković.

Post Author: Kragujevčani

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *