Pakao u Čačku: Bageristi rušili kuću dok je u njoj bio mladić. Stefan je teško povređen kada se na njega srušio plafon

Spread the love

Stefan je preživeo samo zahvaljujući prisebnosti komšije koji je u trenutku rušenja krova začuo kako mladić zapomaže

Stefan Stojadinović (23) iz Kragujevca teže je povređen prilikom rušenja kuće na izgradnji nove ulice u Čačku. Radnici JP „Gradsko zelenilo“ krenuli su da ruše kuću bagerom, ne znajući da se Stefan nalazi u njoj, tako da se plafon praktično obrušio na njega. Stojadinović nije životno ugrožen, ali je zbog povreda zbrinut u Kliničkom centru.

Radnici „Gradskog zelenila“ su po nalogu lokalne samouprave ušli u ovaj deo sa građevinskim mašinama kako bi srušili tih nekoliko kuća. Ali, u jednoj od njih je stanovao Stefan koji je u Čačak došao iz Kragujevca zbog posla.

Poslednja dva meseca živeo je u kući, koja je vlasništvo Ace Ognjevića iz Čačka. Kako je Ognjević ispričao za N1, uskoro je trebalo da mu se žena i dete presele u ovaj grad, a Stojadinović je već nameravao da se sa njima preseli u drugi stan.

Sedeo sam sa Stefanom, bageristom i vozačem kamiona ispred kuće. Onog momenta kada smo se razišli, radnici su sa mašinama prešli na drugu stranu kuće i rušili deo kuće u kojem se nalazio Stefan – rekao je Ognjević.

Ovaj događaj šokirao je Čačane, a Stefan je preživeo samo zahvaljujući prisebnosti komšije koji je u trenutku rušenja krova začuo kako mladić zapomaže.

Ekipa Hitne pomoći je nakon povređivanja Stefana odmah prevezla u Urgentni centar čačanske bolnice, odakle je prebačen u Klinički centar u Kragujevcu.

Mladić nije životno ugrožen, dosta je ugruvan i ima tešku povredu kuka.

Incident se dogodio na deonici koju će Grad Čačak pretvoriti u ulicu. Nekoliko kuća koje se nalaze u Hajduk Veljkovoj ulici biće srušene kako bi na toj lokaciji bila sagrađena nova ulica.

Izvor: Telegraf/N1

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *