OVAKVA LEPOTICA U „GRAND“ NIJE KROČILA PRELEPA: Kragujevčanka oborila s nogu žiri “Zvezde Granda“ [FOTO]

Mlada Kragujevčanka očarala je sve izgledom i stavom koji nijedna kandidatkinja do sada nije pokazala

Kada je na scenu “Zvezda Granda” izašla Jovana Vasić iz Kragujevca pogled svih ljudi u studiju zalepio se za ovu devojku!.

Printskrin: Youtube/Zvezde Granda

U beloj, elegantnoj haljini, sa oštrim pogledom i čvrstims tavom Jovana je bukvalno raspametila i žiri i publiku, a i gledaoce kraj malih ekrana.

Žiri je posmatrao sa oduševljenjem, a kada je završila sa izvođenjem pesama Jelena je krenula da je “šamara” komplimentima i to ne bilo kakvim!

Loading...

Jovana… Ajde kad sam već počela da komentarišem izgled i kod prethodnih kandidata i takmičara, počeću od tog dela. Tvoj prefinjeni seksepil sa 18 godina, tvoj skupi seksepil… znači, postoji jeftine seks varijanta i postoji skupa priča… je neverovatan za nekoga ko ima 18 godina. Tvoj stajling…nema to veze da li je skupo ili ne, nego način na koji si ti to odabrala i način na koji to nosiš, je u rangu sa najboljim italijanskim voditeljkama, “Rai Una” ili tako nešto… Znači, skupa priča. Ti i jesi skupa priča! Sa samo 18 godina… – počela je Jelena koja nije mogla da prestane da udeljuje komplimente Jovani.

Pevačice plaćaju stiliste da bi tako izgledale, i opet ne mogu. Za tebe ne može, na primer, danas-sutra kad budeš bila naša draga koleginica, niko da kaže da si pevaljka, jer pevaljke tako ne izgledaju! Tako izgledaju zvezde. Sve kad se sabere i oduzme ti možeš da budeš zvezda, jer retko ko na našoj sceni izgleda tako, ponaša se tako, peva tako, a ima samo 18 godina… Ti imaš sve predispozicije da jednog dana budeš zvezda. Tvoja budućnost je u tvojim rukama. Ako si, pored toga što si lepa i talentovana i malo pametnica, a mislim da jesi, mislim da ćeš ti daleko dogurati. Nevezano za to kako ćeš se plasirati u ovom takmičenju – poručila joj je Jelena.

Jovanin nastup i sve komentare žirija pogledajte na snimku ispod, od 1:02:00

Izvor: Telegraf

Post Author: Kragujevčani

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *