OVAKAV SLUČAJ ZAJEČAR NE PAMTI! ŽENA UPALA KOD POLICAJACA I REKLA: Ako ne uhvatite vampira koji mi ne da da imam seks, ubiću se! ONDA SU UHAPSILI KOMŠIJU, A U KUĆI ŠOK!

D. D. (33) saslušan je nakon što su inspektori otkrili da je danima maskiran u utvaru uhodio svoju nekadašnju devojku V. P. (46) i njenog novog partnera (60) i plašio ih dok su bili intimni
 

D. D. (33) iz okoline Zaječara uhapšen je zbog sumnje da je prerušen u vampira danima plašio svoju bivšu devojku V. P. (46) i njenog novog partnera (60) dok su imali seksualne odnose.


Neverovatan slučaj šokirao je zaječarsku policiju, a lov na vampira trajao je čitavih 10 dana.

Loading...

Htela da se ubije

– Žena V. P. uletela je u PU Zaječar i uspaničenim glasom povikala: „Brzo, moram da razgovaram sa glavnim, ne mogu više da izdržim!“ Kada su videli u kakvom je stanju žena, policajci su se zabrinuli i pomislili da joj se desilo nešto strašno, da je možda silovana ili zlostavljana, pa su je odmah sproveli kod inspektora – kaže naš izvor i dodaje da je inspektor ostao zabezeknut kada je čuo njenu priču.

FOTO: NEBOJŠA MANDIĆ


– Ako vi ne uhapsite vampira, ja ću da se ubijem! – počela je V. P. i kroz plač nastavila:


– Dugo sam udovica. Imam prijatelja i neko vreme smo u vezi. Ma izem ti ja tu vezu! Moj muškarac dođe kod mene, sedimo, pričamo, večeramo… Onda počnemo da se malo milujemo i sve bude u redu, ali baš kad treba da krene „ono“, eto ti ga vampir! Lupa na prozor, kezi se, a ona dva zuba što bodu vrat velika kao prst! Vija onaj plašt i riče ko pobesneli konj. Moj muškarac i ja premremo od straha. Normalno, posle toga nema seksa, ko bi se seksao.

x 10 dana policajci tragali za vampirom


x 15 puta je vampir upropastio seks bivšoj


Žena je ispričao da se ista stvar dešavala i kod nje kući, ali i u kući njenog partnera.


– Više od 15 puta smo videli vampira. Sve bude lepo dok ne krenemo u akciju. Došla sam da ga prijavim, da ga odmah uhapsite ili mu probijte kolac… Ne mogu više ovo da izdržim – ispričala je V. P., a njenu priču potvrdio je i njen muškarac.

Našli masku

Prema rečima izvora, policajci su shvatili da je ovaj par jako uplašen zbog čitave situacije i rešili su da ispitaju šta se zaista događa.

FOTO: PROFIMEDIA


– Policajci su sastavili zapisnik i krenuli u potragu za vampirom. Desetak dana su radili na pronalaženju utvare i, naravno, odmah su znali da ih neko iz sela namerno sabotira tokom seksa, te da nije reč ni o kakvom vampiru – kaže izvor Kurira.


U razgovoru sa meštanima policajci su došli do informacije da je V. P. ranije bila u vezi sa komšijom D. D.


– Sa njim je obavljen razgovor i pretresena mu je kuća. Tamo su nađeni rekviziti za maskiranje – vampirski zubi, plašt i šminka. Pritisnut dokazima, D. D. je priznao da je namerno plašio bivšu – kaže izvor.


Uhapšeni „vampir“ je nakon razgovora sa policijom pušten i prošao je samo sa opomenom.

(Kurir.rs/Suzana Božinović/foto: Ilustracija/Nebojša Mandić)

Post Author: Kragujevčani

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *