Otkrivamo: Cecin dečko je SIN NAŠEG ČUVENOG SPORTISTE! Bio je prvak Evrope, a njegov uspeh još uvek nije nadmašen

Bogdan Srejović (38), novi dečko folk pevačice Svetlane Cece Ražnatović (46), radi kao menadžer najpoznatijih lokala u Beogradu i tim poslom se bavi godinama, dok „Blic“ otkriva da je njegov otac čuveni Miloš Srejović (64).

Nekadašnji jugoslovenski i srpski atletičar Miloš Srejović bio specijalista za troskok. Rođen je u Kragujevcu, a svoj grad proslavio je davne 1978. godine, kada je postao prvak Evrope u troskoku. Te godine proglašen je za najboljeg sportistu Balkana.

Rezultat karijere postigao je 1981. godine, a taj skok iznosio je 17,01 metar, što je i dan danas rekord u našoj zemlji. Zbog povrede tetiva brzo je završio takmičarsku karijeru.

Bogdan ima ćerku Iskru, za koju je dosta vezan, a u braku je bio sa Zoranom Tasovac, inače sadašnjom devojkom Saše Kovačevića. Bogdan i Zorana su se razveli pre pet godina ali su zbog ćerke ostali u dobrim odnosima.

Upoznavanje sa Cecom se desilo na rođendanu njene prijateljice, a posle nekoliko nedelja druženja, započeli su romantičnu ljubavnu vezu.

– Na rođendanskoj večeri u jednom prestoničkom restoranu se desio prvi susret Cece i Bogdana. A potom su se preko zajednočkog prijatelja videli nekoliko puta, gde su se rodile simpatije. U samom početku su se krili daleko od očiju javnosti i kretali samo među najužem krugom prijatelja. Međutim, od Nove godine su počeli i zajedno da izlazi u javnost, čemu svedoče i ove paparaco fotografije nastale u jednom beogradskom restoranu, a pre toga ovaj par je viđen na Jahorini gde su sa društvom uživali u zimskim čarolijama… Naravno, da Cecin odlazak na Jahorinu nije prošlo nezapaženo, a samim tim ni misteriozni muškarac od kojeg se nije odvajala – otkriva izvor koji je do detalja upućen u vezu Ražnatovićeve i Srejovića.

Bogdan sa ćerkom
Bogdan sa ćerkom

Izvor: Blic

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *