OTAC TADEJ JE PREDVIDEO ŠTA ĆE BITI SA KOSOVOM I METOHIJOM: Pomoći će im Amerika i Zapad, ali će se onda desiti nagla promena! Neće ostati nijedan Albanac

Prorok, mistik i filozof Tadej Vitovnički (1914- 2003) je poslednjih decenija života bio proglašen za najprosvetljenijeg monaha u Srbiji.


Njegov lik podsećao je na patrijarha Pavla, ovaj svet je napustio 2003. godine, ali je za sobom ostavio predviđanja o sudbini Srbije, od kojih su se neka već ostvarila.

FOTO: PRINTCSREEN/YOUTUBE

Loading...

Još 2000. godine, čak osam godina ranije, starac Tadej je za KiM govorio da će Albanci proglasiti nezavisnost, a da će ih u tome podržati Amerika i Evropa. Međutim, prema njegovim rečima, sile Zapada će uskoro doživeti veliki krah zbog ekonomskih kriza i ratnih sukoba.

„I Amerika i Zapad će Srbe ponovno goniti. Ipak, posle velikih srpskih stradanja, iznenada, Amerika i Zapad će doživeti strahoviti poraz, pa će se sva njihova vojska povući sa Kosova. Tada će Srbi za veoma kratko vreme osloboditi svoju duhovnu kolevku. Albanaca tamo neće biti. Nijednoga“, glasila je vizija ovog proroka, koji je dodao da će najsigurnije biti u centralnoj Srbiji.

Osim toga, predviđao je pad Miloševića, upozoravajući da će oni koji će ga smeniti biti još gori od njega.

Prema pisanju nepoznatog autora, otac Tadej je navodno savetovao da se nekretnine i zemljište kupuju pre svega u centralnoj Srbiji. Naglašavao je da se izbegavaju prostori Vojvodine i Beograda, a ako se to čini u Beogradu, onda što dalje od centra i reka i da je bolje svoj dom izgraditi negde na periferiji. Ovu viziju objasnio je starac Gavrilo, govoreći da će pola Beograda biti poplavljeno, dok će se druga polovina grada urušiti sama od sebe jer je potkopan tunelima.

(Kurir.rs/Espreso)

Post Author: Kragujevčani

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *