Održana četvrta redovna izborna skupština Jedinstvene Srbije: PALMA JEDNOGLASNO ZA PREDSEDNIKA JEDINSTVENE SRBIJE

Danas je u Sava centru uz prisustvo 3750 delegata, iz 140 gradskih i opštinskih odbora čitave Srbije, održana 4. redovna izborna skupština Jedinstvene Srbije PALMA JEDNOGLASNO ZA PREDSEDNIKA JEDINSTVENE SRBIJE

Danas je u prepunoj Velikoj dvorani Sava centra, u Beogradu, u prisustvu mnogobrojnih visokih zvanica iz političkog i diplomatskog života, pre svih predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića i prvog potpredsednika Vlade i ministra spoljnih poslova Srbije Ivice Dačića, održana 4. redovna izborna skupština Jedinstvene Srbije. Skupštini su prisustvovali i ambasadori Kine, Palestine, Kube, Kipra kao i prvi savetnici, otpravnici poslova brojnih ,ambasada širom sveta.

Na skupštini je, jednogladno od strane 3750 prisutnih delegata, ponovo jednoglasno za predsednika Jedinstvene Srbije izabran njen dosadašnji predsednik i osnivač Dragan Marković Palma. U svečanom delu sednice Dragan Marković Palma se obratio prisutnima rekavsi: Mi iz Jedinstvene Srbije smo u protekle 4 godine pokazali da može da se radi nešto dobro za Srbiju a da se pritom nemaju ministarske funkcije. Naš moto je poštujte ono što obećate građanima na izborima.U poslednje vreme opozicija često kritikuje vlast i predsednika Vučića , a ja sam taj koji pita šta ste vi uradili ,šta je vaš rezultat. Ja sam preuzeo grad Jagodinu 2004. god. i tada je budžet bio 5 miliona a sada 2018. je 26 miliona evra. I to je rast od izvornih prihoda i novootvorenih fabrika stranih investitora. Oni su imali suficit kada su prodavali fabrike a današnja vlast na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem od novih radnih mesta i izvoza.

Loading...

Srbija ima 6 miliona stanovnika i svi smo mi Aleksandar Vučić , nismo ga podržali zato što ga volimo nego zato što je sposoban, rekao je Marković i dodao:Mene i Dačića nisu posvađale funkcije, za nas je uvek bio interes da građani Srbije žive bolje. Dragan Marković je takodje istakao, značaj posete predsednika Vučića Kini kada je dogovoren i izvoz piletine i da su nekoliko dana nakon toga dve jagodinske fabrike u prisustvu kineskog ambasadora Li Mancanga potpisale ugovor o izvozu piletine. Marković je sve to ilustrovao pokazujući jagodinske pileće nogice koje će biti na trpezi u Kini. Potom se prisutnima obratio Aleksandar Vučić koji je kazao: Hvala Jedinstvenoj Srbiji što je u teškim vremenima bila uz Srbiju i donosila teške odluke i što se borila i nije bežala od odgovornosti. Na tome vam beskrajno hvala gospodine Markoviću , hvala i SPS&-u..

Prvi potpredsednik vlade,ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić je rekao da se Srbija od 2012. godine, od kada je sadašnja koalicija na vlasti, promenila do neprepoznatiljivosti&, te da je prevazišla tešku situaciju. Tada nismo ni bili svesni koliko je teška situacija, kada smo oformili vladu i tek od MMF-a saznali koliki su problemi u nasem finansijskom sistemu. Najviše smo se tada zadužili u odnosu na BDP, a više stotina hiljada ljudi je ostalo bez posla, podsetio je lider SPS-a.

Post Author: Kragujevčani

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *