NOVI SLUČAJ VRŠNJAČKOG NASILJA Izudarali druga jer nije znao da otpeva „Od Topole pa do Ravne Gore“

Spread the love

Napadnuti mladić se u školsku klupu vratio tek pre 15-ak dana, kada su nasilnici izbačeni iz škole

Četvorica učenika srednje škole Resursni centar „Dr Peruta Ivanović“ u Kotoru, brutalno su izudarali školskog druga jer nije znao da otpeva pesmu „Od Topole pa do Ravne Gore“.

Brutalno vršnjačko nasilje četvorice Kotorana nad školskim drugom desilo se pre dva meseca, a video snimak je tek sada dospeo u javnost, piše portal Trebinjelive.info.

Na video snimku se vidi kako trojica đaka udaraju svog školskog druga svaki put kada ne bi znao da ponovi stihove pomenute pesme. Nasilnici su prestali sa udaranjem tek kada je nesrećni mladić počeo da jauče i da se savija od bolova.

Kako piše portal, nadležni su obavešteni o ovom slučaju, ali tužilaštvo nije preduzelo nikakve radnje. Napadnuti mladić se u školsku klupu vratio tek pre 15-ak dana, kada su nasilnici izbačeni iz škole.

Slučaj je kulminirao i na ulici u Kotoru, kada je otac napadnutog mladića sreo oca od inicijatora ovog brutalnog nasilja, koji mu je, umesto da mu se izvini, ponovo pretio.

Ne znam šta mi se tada dogodilo, ali kao da mi je pao mrak na oči. Nažalost, nisam uspeo sam sebe da iskontrolišem, udario sam ga i polomio mu nos i jagodičnu kost – izjavio je otac napadnutog mladića.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *