Novakovo veliko srce: Đoković finansirao privatni let da mala Sofija što pre stigne na lečenje u SAD

Najlepša vest dana u Srbiji glasi da su prikupljena novčana sredstva za lek male Sofije Markuljević (1) i da će ona uskoro na put u SAD sa nadom da će se izlečiti od spinalne mišićne atrofije tip 1.

Njeni roditelji su obavestili javnost da je novac prikupljen, te da će uskoro biti deponovan na račun bolnice u SAD, a da Sofija što pre krene i stigne tamo pobrinuo se, pored ostalih, i Novak Đoković, koji je, uz biznismena Miodraga Kostića, obezbedio privatan let za malenu devojčicu!

Još jednom je pokazao veliko srce naš as.

Loading...

– Ako Bog da, plan je da u što kraćem roku izvršimo uplatu bolnici, uđemo u proces dobijanja viza i krenemo put Amerike. Posle je sve u Božijim rukama. Prikupljena sredstva bi trebalo da budu dovoljna za tri meseca boravka u SAD. Nadamo se da neće doci do nekih nepredviđenih okolnosti. Posebno smo zahvalni Miodragu Kostiću i njegovoj kompaniji, kao i Novaku Đokoviću, koji su obezbedili privatan avio let do Amerike, jer je njihova pomoć došla kao kruna ove akcije za bolji život naše Sofije. Bez njihovog angažovanja organizacija putovanja do Amerike u uslovima pandemije korona virusom ne bi bila tako lako realizovana. Naša borba se ovde ne završava, jer i druga deca čekaju na svoju šansu! Budite i dalje uz nas i još jednom hvala na podršci tokom cele nase borbe!

Osim Novaku i Kostiću, Sofijini roditelji su naravno uputili i silne reči zahvalnosti svima kojisu pomogli da se novčana sredstva sakuep u ekspresnom roku.

– Dragi ljudi, želimo da vas obavestimo da smo dobili potvrdu od fondacije Budi human i M:tel-a RS da su prikupljena novčana sredstva za lečenje naše Sofije i da smo USPELI! Osećanja su pomešana, još nismo svesni da smo na cilju. HVALA BOGU I HVALA SVIM DOBRIM LJUDIMA KOJI SU PODRŽALI NASU BORBU I DALI SOFIJI ŠANSU DA SE BORI! Hvala za svaki SMS, za svaku donaciju, za svaki lajk, šer, hvala na svemu što je omogućilo da se za malo više od 4 meseca borbe prikupe sredstva za lečenje. Sofija je ujedinila Srbiju, Republiku Srpsku i BiH, Crnu Goru, ceo region i sve naše ljude u dijaspori i ova naša borba je dokaz da dobri ljudi još postoje svuda! Ogromnu zahvalnost dugujemo našem timu koji je prethodna 4 meseca vredno radio, danonoćno smišljao nove ideje, koji nam je davao snagu da idemo dalje i kad je bilo teško…

(Telegraf.rs)

Post Author: Kragujevčani

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *