NOVAK U OPASNOSTI! Đokoviću albanska mafija radi o glavi, mora da zaštiti porodicu! (FOTO)

Nakon što ga je javno napao takozvani ambasador Prištine u Bugarskoj i nazvao ga balkanskim nacionalistom i šovinistom, na Novaka Đokovića se okomila albanska mafija!

Oni mu svakodnevno prete na društvenim mrežama i šalju mu poruke mržnje:

„Novak je neustrašiv, kakav je na terenu takav je i u životu, tim više što mu je obraz čist, ali ne znate ko je na šta spreman i zato bi trebalo da obrati pažnju na bezbednost! Mnogi svetski mediji nisu ni preneli prozivke tog nazovi ambasadora, jer svi znaju da nebulozne optužbe nemaju veze sa Novakom“ – kaže izvor časopisa „Svet“ koji je blizak sa Đokovićem!

Loading...

Internet napad na Novaka Đokovića se dešavaju samo nekoliko dana nakon osvajanja premijernog izdanja ATP Kupa sa Srbijom:

„On je vrhunski sportista, patriota, koji voli svoju zemlju, ali nikoga ne mrzi, niti proziva. Nisu za njega te prljave političke igre. On ne dozvoljava da mu ovo pokvari radost zbog osvojenog ATP Kupa, priprema se za nove pobede i jači je nego ikad“ – ističe ovaj izvor blizak srpskom teniseru.

Goran Đoković, Novak Đoković, Srđan Đoković, Marko Đoković, Foto: ALO! Foto: Marko Metlas

Sve je počelo kada su srpski teniseri posle osvajanja ATP Kupa u Australiji proslavili trijumf u svlačionici sa „Marš na Drinu“, a potom i pesmom „Vidovdan“!

„Novak je nacionalista, naravno, kao što sam i ja i većina ljudi u ovoj zemlji. To nije ništa ružno! Mi volimo svoj narod i svoju zemlju, ali ne mrzimo tuđe narode i tuđu zemlju. Vi ste ušli u našu zemlju i, da znate, to je naša sveta zemlja, kao što je za Jevreje Jerusalim. Prema tome, mi ćemo uvek biti uz naše Kosovo i naš narod dole. To nemojte da… Da mislite da će se nešto promeniti za deset, dvadeset, sto ili hiljadu godina. Uvek će Kosovo biti srce Srbije. Kao što je sada, tako će biti i navek„, rekao je Srđan Đoković koji je uvek uz svog sina kao i cela Srbija:

„Novak je neizmerno mnogo učinio za ugled Srbije u svetu i čini to svakog dana. Pa sve vam je jasno kad vidite da za dvojicu Srbina zna ceo svet i da im se cela planeta divi, a oni su Nikola Tesla i Novak Đoković“ – ističe izvor ovog časopisa!

Izvor: Alo

Post Author: Kragujevčani

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *