Nikola pojeo uskršnje jaje staro GODINU DANA: I evo šta se dogodilo!

Današnji Vaskrs protiče u znaku najveće radosti, ali i običaja među kojima je krrkšaj uskršnjim jajima jedan od omiljenih. Nijednog drugog dana se jaja ne jedu kao danas, a nijednog drugog dana se ne uživa toliko u njima kao dana jer su ona na Vaskrs simbol života. U to se na najbolji način uverio pevač Nikola Rokvić.

Dragi moji prošle godine, za Vaskrs, bili smo u manastiru Hristovog Preobraženja u Ovčarsko-Kablarskoj klisuri i tom prilikom smo od monaha dobili osveštana Vaskršnja jaja. Rekli su mi da ih stavim pored ikone u kući i da ih za ovaj Vaskrs slobodno razbijem i pojedem. U delu gde su stajala, u nekim danima je temperatura dostizala i do 30 stepeni leti… Danas, posle godinu dana smo ih pojeli… Kao da su juče kuvana! Slava Bogu!

A post shared by Никола Роквић / Nikola Rokvić (@nikolarokvic) on

Loading...

„Dragi moji, prošle godine, za Vaskrs, bili smo u manastiru Hristovog Preobraženja u Ovčarsko-Kablarskoj klisuri i tom prilikom smo od monaha dobili osveštana Vaskršnja jaja. Rekli su mi da ih stavim pored ikone u kući i da ih za ovaj Vaskrs slobodno razbijem i pojedem. U delu gde su stajala, u nekim danima je temperatura dostizala i do 30 stepeni leti… Danas, posle godinu dana smo ih pojeli… Kao da su juče kuvana! Slava Bogu!“, napisao je Nikola pored fotografije uskršnjih jaja starih godinu dana.

 

 

Naša velika mrsna pravoslavna familija 🙂

A post shared by Никола Роквић / Nikola Rokvić (@nikolarokvic) on

Objava je ispraćena pozdravima: „Slava Bogu. Hristos Vaskrese!“, a pre nje je pevač na Instagramu objavio fotografiju svoje, kako je napisao, „velike, mrsne pravoslavne familije“.

Izvor: zena.blic

Post Author: Kragujevčani

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *