NEOBIČNA SUDBINA ZORANA I ZORICE Upoznali su se kao tinejdžeri, rastali se, a mnogo godina kasnije život im je postao KAO NA FILMU

Zoran i Zorica Vranić iz Švajcarske imaju život kakav su mnogi videli samo u nekom romantičnom filmu. Iz ljubavi koja se rodila posle mnogo godina od njihovog poznanstva, dobili su trojke, tri sina.

Zorica i Zoran rođeni su i odrasli u Cirihu. Druženje su započeli kao tinejdžeri. Posle nekoliko godina, životni putevi su ih odveli svakog na svoju stranu. Stekli su svoje porodice i posle toga nisu se sretali.

– Zorica mi je bila najbolji drug u mladosti. Dok sam ja ostao bez dece iz prvog braka, Zorica ima sina, Dean Davida, koji ima deset godina. Zanimljivo je da su se i njoj i meni prvi brakovi raspali 2015. godine, a onda smo se sreli sasvim slučajno na rođendanu kod stare prijateljice. Šta da vam kažem. To je bila ljubav na drugi pogled – počinje ovu romantičnu priču Zoran za „Blic“.

CopyAMP code

Odmor na Tenerifama

Zoran kaže da su zahvaljujući Davidu i odličnom druženju započeli ozbiljnu vezu. A onda je posle dve godine, kako Zoran kaže, David poželeo da ima brata ili sestru. Ali nije dobio jednog već tri brata!

– Planirali smo godišnji odmor na Tenerifama i prvi put smo otišli bez tašte. Onda nam se pokvario televizor i tako je krenulo… – kroz osmeh priča Zoran.

Dve nedelje posle, supruga ga je iznenadila pozitivnim testom. Kod lekara, na prvoj kontroli, čestitali su im na blizancima, pa je radost u porodici Vranić bila još veća. U međuvremenu su prošle tri nedelje i spremala se sledeća poseta lekaru.

– Za to vreme, u snovima me redovno jurila treća beba, i sve mi je to bilo čudno. A onda nam je lekar, koji se spremao da ode u penziju za par nedelja, rekao da su se prebrojali! I nastaje tajac. Primećujući da je Zorica blizu suza, odmah je dodao da broj koriguje za jedan više. I uzviknuo je da nam čestita na trojkama – govori radosni tata, prisećajući se svakog trenutka kada im je saopšteno da čekaju tri sina.

Posao na pola

I tako su stigla tri dečaka: Mael Marko (2.180 g), Nio Nenad (2.450 g) i Tao Janči (2.250 g). Otac Zoran kaže da je kao tinejdžer razmišljao da kada odraste ima baš tri sina, ali je posle prvog braka odustao od takvih porodičnih planova.

Tata sa bebama FOTO: PRIVATNA ARHIVA
Tata sa bebama

Ali, sa prinovama su stigle i obaveze. Zoran kaže da je, srećom, sačuvao odmor od prošle godine, pa je te prve četiri nedelje proveo sa bebama i suprugom Zoricom.

Prva dva meseca smo spavali samo po sat vremena, jer se bebe doje na svaka tri sata. Kada zadremaš dok držiš flašicu, ili dok stojiš, ili za stolom, onda znaš koliko je sati! Kad imate trojke, tu više nema mesta za muško-žensku ulogu u braku, nego se posao deli na pola. Kad odem na posao, non-stop razmišljam o Zorici, kako će provesti dan sa bebama. Divim joj se kako pored trojki stigne da uradi sve kućne poslove – ispričao je Zoran Vranić.

Šetnja vikendom

Vranići kažu da trenutno nema mesta za neki hobi i da su im hitno potrebni veći stan i automobil.

Izvor: Blic

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *